Ένα μπράβο στο Μένιο Φουρθιώτη

22:06 19/10/2014 - Πηγή: TVNea
Είναι από τα πρόσωπα που ασχολήθηκα κι εγώ πριν λίγο καιρό με αρνητική διάθεση. Κι αυτό γιατί έχει κάνει τόσα πολλά στην τηλεοπτική του καριέρα-παρουσία που μοιραία υπάρχουν και αρνητικά. Μετάνιωσε, όπως ο ίδιος είπε στη συνέντευξή του στο peοple. Μια συνέντευξη που προσωπικά με έκανε να τον μάθω καλύτερα, να τον καταλάβω, να τον παραδεχτώ που δεν μάσησε τα λόγια του σε καμία ερώτηση και να του δώσω την ευκαιρία να μου ξανασυστηθεί.

Δεν μάσησε τα λόγια του. Είναι ένα πρόσωπο που είχε χρόνια, αν δεν κάνω τραγικό λάθος, να δώσει συνέντευξη. Φαντάζομαι ότι πολλοί θα τον κυνηγούσαν τελευταία.
Σε ερωτήσεις πολύ προσωπικές που άλλοι θα είχαν συμφωνήσει εξαρχής να μην τους τεθούν, ο Μένιος Φουρθιώτης όχι μόνο απάντησε αλλά απάντησε τόσο ξεκάθαρα που να μην χρειάζεται ποτέ ξανά να τον ρωτήσουν τα ίδια. Έκλεισε όλα τα "ανοιχτά" θέματα που σχολιάζαμε όλοι ποικιλοτρόπως εδώ και καιρό. Μίλησε ξεκάθαρα για τη Τζούλια και τη συνεργασία τους, μίλησε με κολακευτικά λόγια για εκείνη παρά τα όσα είχαν γίνει τότε μεταξύ τους, μίλησε για το πολύ δύσκολο ξεκίνημα, τα είπε όλα και ουσιαστικά έκλεισε τα στόματα όλων όσων του τα έχωναν το τελευταίο διάστημα.

Ο Μένιος Φουρθιώτης είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που έχει αφήσει πολύ πίσω του την εικόνα του "αντιπαθητικού" μάνατζερ και μας συστήνεται τηλεοπτικά εκ νέου, μέσα από μια πετυχημένη εκπομπή με ρεπορτάζ και περιεχόμενο. Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι είναι και πολύ επιτυχημένος εμπορικός διευθυντής, σε ένα κρίσιμο τμήμα για τα κανάλια που λίγοι καταφέρνουν να κάνουν επιτυχία με το καλημέρα. Ο Μένιος Φουρθιώτης το κατάφερε, μα ελάχιστοι το έχουν αναφέρει. Προφανώς επειδή δεν πουλάει η επιτυχία ενός ανθρώπου, όσο πουλάνε μερικά σφάλματα...

Ένα μπράβο στο Μένιο που αποτελεί παράδειγμα αλλαγής, ειλικρίνειας και επιτυχίας. Ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες συνεντεύξεις γιατί έχουμε ανάγκη να ακούμε τηλεοπτικά πρόσωπα που μιλούν με αλήθεια χωρίς να μασάνε τα λόγια τους.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη. http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα