Ελένη Μενεγάκη:Τα κιλά των διακοπών και η αλλαγή ζώνης

11:51 22/10/2011 - Πηγή: TVNea

Το μεσημέρι της Παρασκευής η 41χρονη παρουσιάστρια απάντησε για την αδυνατισμένη, σε σχέση με τις καλοκαιρινές φωτογραφίες του ΟΚ!, σιλουέτα της.
«Το καλοκαίρι είναι για να πίνουμε το ουζάκι μας, να φάμε την ποικιλία μας, να περάσουμε καλά, να κάνουμε τα μπάνια μας, να διασκεδάσουμε, να μαγειρέψουμε, να το ευχαριστηθούμε. Δεν αγχώνομαι (για τα κιλά)! Το καλοκαίρι πάντα θα πάρω δυο τρία» απάντησε η Ελένη Μενεγάκη,
εξηγώντας ότι το άγχος της δουλειάς είναι που την κάνει να χάνει κάθε φθινόπωρο τα κιλά των διακοπών. «Έχω άγχος κάθε χρόνο όταν ξεκινάει η εκπομπή γιατί κάθε χρόνο δεν σημαίνει ότι έχεις τον κόσμο να σε περιμένει. Πρέπει να το ξαναφτιάξεις από την αρχή. Δεν μπορεί κανείς να στηρίζεται σε μια επιτυχημένη χρονιά και να πιστεύει ότι έτσι θα είναι και η επόμενη. Κι εγώ, επειδή είμαι πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά, το ξέρω. Μου έχει γίνει μάθημα, πάθημα, και το γνωρίζω. Φέτος ήταν και η αλλαγή της ζώνης που μου ήρθε λίγο ξαφνικό –αλλά προσαρμόστηκα μια χαρά- και ήταν διπλό το άγχος» ανέφερε.

Όσο για τον κόσμο που -όπως δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης- παρέμεινε πιστός στην εκπομπή της, ακόμα και μετά την αλλαγή ζώνης: «Νομίζω ότι...
για τη μεσημεριανή ζώνη είμαστε μια πρόταση εναλλακτική, κάτι διαφορετικό από ό,τι μπορεί να βρει σε αυτή τη ζώνη το μεσημέρι ο κόσμος που κάθεται σπίτι. Οπότε, ναι , πήραμε κι εμείς ένα κομμάτι κόσμου μαζί μας, αλλά -και πάλι- είναι πάρα πολύ νωρίς για να συζητάμε γι’ αυτά, Πάντα το λέω: Πρέπει να περάσουν ένας δυο μήνες για να ξέρεις που βρίσκεσαι πάνω κάτω».

yupi


Keywords
Τυχαία Θέματα