Έλενα Τσαγκρινού: «Η χημεία των coaches είναι πολύ δυνατή και αυτό φαινόταν από την αρχή»

12:59 23/2/2017 - Πηγή: TVNea
Οι «μονομαχίες» του Σάκη Ρουβά με τον Πάνο Μουζουράκη, ο αυθορμητισμός της Έλενας Παπαρίζου και οι χιουμοριστικές ατάκες του Κωστή Μαραβέγια σίγουρα έδωσαν μια γερή ώθηση στα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το νέο «The Voice».

Πώς είναι το κλίμα στα παρασκήνια;
«Έχουμε πάρα πολύ ωραίο κλίμα. Η χημεία των coaches είναι πολύ δυνατή και αυτό φαινόταν από την αρχή. Με τον Σάκη έχω συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι φανταστικοί άνθρωπος. Τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά με τα παιδιά. Νοιάζεται πραγματικά γι' αυτά».
Ο Πάνος είναι το πειραχτήρι της
παρέας;
«Ναι, είναι αυτοί που θα κάνει αστεία και πειράγματα στα παρασκήνια. Έχει ξεχωριστή προσωπικότητα. Όπως και η Έλενα. Με την Έλενα έχουμε πάρα πολύ καλή χημεία. Γενικά έχει καταπληκτική χημεία με τις γυναίκες, κάτι που είναι σπάνιο. Μου έχει δώσει την καλύτερη εντύπωση και θέλω να τη γνωρίσω καλύτερα».

Ο Κωστής Μαραβέγιας μοιάζει πιο αινιγματικός. Πώς κινείται πίσω από την κάμερες;
«Ο Κωστής είναι πάντα χαμογελαστός. Με χαιρετάει πάντα εγκάρδια. Μου φιλάει το χέρι και μου λέει ότι είμαι όμορφη. Πάντα όταν τον συναντώ παίρνω θετική ενέργεια. Τον συμπαθώ πάρα πολύ. Γενικά είμαι πολύ τυχερή που βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους».

Δέχεται συμβουλές από τον Γιώργο Καπουτζίδη;
«Μέχρι στιγμής μου λέει ότι του αρέσω στον ρόλο της παρουσιάστριας. Είναι χαρά μου να δέχομαι συμβουλές από τόσο ταλαντούχους ανθρώπους όπως ο Γιώργος. Είναι τέλειος...»

Έχει έρθει κοντά με τους διαγωνιζόμενους; Μοιράζονται τις αγωνίες τους μαζί της;
«Όχι μόνο μοιράζονται τις αγωνίες τους, αλλά ζητούν και τη γνώμη μου. Τι είναι αυτό που μπορούν να βελτιώσουν για να προχωρήσουν στο σόου. Εκείνο όμως που μου έχει κάνει πραγματικά εντύπωση είναι ο χαρακτήρας των παιδιών. Στεναχωριούνται πραγματικά όταν αποχωρεί κάποιος γιατί έχουν γίνει φίλοι μεταξύ τους. Τους νοιάζει η σχέση που έχουν χτίσει εδώ, στο The Voice», λέει στο Πρώτο Θέμα η Έλενα Τσαγκρινού.
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα