Έλα κι εσύ στο ανανεωμένο TVnea σαν συντάκτης

15:31 8/7/2013 - Πηγή: TVNea
Ύστερα από 4μισή περίπου χρόνια λειτουργίας και επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο του Διαδικτύου (κι όχι μόνο), το TvNea ψάχνει για νέους συντάκτες, προκειμένου να εμπλουτίσει και να ανανεώσει την υπάρχουσα ομάδα του.

Ξέρεις να γράφεις θέματα για τηλεόραση,επικαιρότητας (πολιτικά-οικονομικά), gossip news,κινηματογράφου, μουσικά νέα, παράξενα νέα
του κόσμου αλλά και πολιτιστικά και κοινωνικά θέματα;
Έχεις όρεξη, μεράκι, νέες ιδέες και θεωρείς ότι μπορείς να συμβάλλεις κι εσύ στην προσπάθειά μας;

Σήμερα και έχοντας πάντα ως στόχο να δίνουμε βήμα σε νέες φωνές, αναζητούμε νέους συντάκτες, που θα πλαισιώσουν την ομάδα μας, στους παραπάνω τομείς.
Εmail:[email protected]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Λίγα λόγια για το νέο "TvΝέα"
Tο Tv Nea αποτελεί έναν από τους γνωστότερους ιστότοπους της εγχώριας τηλεοπτικής επικαιρότητας. Παρέχει πληροφορίες για την τηλεόραση και τα πρόσωπα της, θέματα επικαιρότητας, παρουσιάζει ποιοτικές αναλύσεις τηλεθέασης, συνεντεύξεις προσώπων, αποκλειστικά και άρθρα γνώμης.

Στόχος μας και την επόμενη χρονιά, είναι να βλέπουμε πιο βαθιά στην είδηση, παρέα με τους εκατοντάδες-χιλιάδες- καθημερινούς μας σχολιαστές.

Κρατάμε τα θετικά και κοιτάμε μπροστά..

Στις 28 Αυγούστου, το νέο TVνέα, εκσυγχρονισμένο και ανανεωμένο έρχεται στις οθόνες του υπολογιστή σας .Μοντέρνο στυλ και πάρα πολύ εύκολο στη χρήση.

Διατηρούμε και εμπλουτίζουμε τα τηλεοπτικά νέα, τα καθημερινά νούμερα τηλεθέασης της Nielsen, τα gossip θέματα, τις συνεντεύξεις,αλλά και τα special events.

Μεγάλο ρόλο την φετινή χρονιά θα παίξει η ενημέρωση.Η ενημέρωση αλλιώς, αντικειμενική, ανένταχτη, ελεύθερη. Με ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν, αναλυτικά ρεπορτάζ και πολλή σχολιογραφία!

Ταυτόχρονα όμως,ο κινηματογράφος, τα μουσικά νέα, τα παράξενα του κόσμου αλλά και πολιτιστικά και κοινωνικά θέματα θα έχουν την θέση τους στο Tv Nea, δίνοντας έναν νέο αέρα.

TVνέα
CHANGE
Keywords
Τυχαία Θέματα