Έκλεισε η επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»...

16:56 18/9/2017 - Πηγή: TVNea
Από μέρα σε μέρα αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του "Ελλάδα έχεις ταλέντο" στον SKAI, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα κατά πάσα πιθανότητα την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στην prime time του σταθμού.

Ο παρουσιαστής θα είναι ο Γιώργος Λιανός, ενώ η κριτική επιτροπή τελικά θα είναι τριμελής. Αυτή θα απαρτίζεται από τους Σάκη Τανιμανίδη, Μαρία Μπακοδήμου (για τη συγκεκριμένη σας είχε κάνει πρώτα λόγο το tvnea.com-δες πατώντας εδώ) και,σύμφωνα
με το newsit.gr και τον Γρηγόρη Μελά, και από τον Γιώργο Καπουτζίδη, όπως βέβαια σας είχαμε αναφέρει αποκλειστικά εδώ Τελικά σε αυτό το πόστο δεν θα βρεθεί ο Ηλίας Ψινάκης, αφού διαφωνούσε κάθετα με την επιλογή του Τούρκου παραγωγού να εντάξει στην κριτική επιτροπή του σόου τον παρουσιαστή του "Survivor".

Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι πως ακριβώς την ίδια τηλεοπτική περίοδο θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα και το "The Voice", στο οποίο παρουσιαστής θα είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης. Αυτό σημαίνει πως εκείνος θα βρίσκεται 4 φορές την εβδομάδα στην prime time του ΣΚΑΙ. Τις δύο ως κριτής και τις άλλες 2 ως παρουσιαστής, ενώ από το Β μισό θα κάνει προσαρμογή σεναρίου, σκηνοθεσία και πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Ο υπηρέτης του λαού».
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα