"Έφυγε" η μεγάλη ντίβα της μουσικής Patty Andrews!

16:20 2/2/2013 - Πηγή: TVNea

Φτωχότερη είναι η παγκόσμια μουσική σκηνή από το βράδυ της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου όταν και έγινε γνωστό πως έφυγε η τραγουδίστρια...

Πρόκειται για την Patty Andrews, που πέθανε σε ηλικία 94 ετών και ήταν η κύρια τραγουδίστρια του δημοφιλούς συγκροτήματος των δεκαετιών '40 και '50 "The Andrews Sisters", ανακοίνωσε την Τετάρτη ο εκπρόσωπός της, Alan Acler.
Ο Acler δήλωσε ότι η Andrews πέθανε από φυσικά αίτια στο σπίτι της στο Λος Άντζελες.
Οι Andrews Sisters έχουν πουλήσει πάνω από 75 εκατομμύρια δίσκους και έγιναν ιδιαίτερα γνωστές κατά
τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, στην Αφρική, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Οι τρεις αδελφές εμφανίστηκαν σε 16 ταινίες, όπου έπαιξαν ρόλους στο πλευρό των Bud Abbott και Lou Costelo, στο "Buck Privates" και το "Hold that Ghost", ενώ εμφανίστηκαν στην ταινία "Road to Rio" μαζί με τους Bob Hope και Bing Crosby.
Γεννημένες στη Μινεσότα, οι αδελφές ξεκίνησαν την καριέρα τους τραγουδώντας σε τοπικούς διαγωνισμούς ανεύρεσης νέων ταλέντων, ενώ μετακόμισαν στην Καλιφόρνια όταν έγιναν γνωστές.

Η Luvern Andrews πέθανε από καρκίνο το 1967 και η Maxine Andrews από καρδιακή προσβολή το 1997.

MHN ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ "TV NEA"! H ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ (ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ ΚΤΛ) ΡΕΝΑ ΡΙΓΓΑ ΜΙΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ "TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ!
Keywords
Τυχαία Θέματα