Δούκισσα Νομικού: Η εξωτερική εμφάνιση δεν ταυτίζεται με την επιτυχία

11:15 28/12/2014 - Πηγή: TVNea
Για το Dancing With The Stars, που παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά, τη συνεργασία της με τον Κώστα Μαρτάκη, που παρουσιάζει φέτος το backstage του χορευτικού show, αλλά και την εξωτερική της εμφάνιση μίλησε η Δούκισσα Νομικού σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Νιώθω
καλύτερα από πέρυσι, γιατί πάντα η πρώτη φορά είναι ιδιαίτερη, άγνωστη. Ο στόχος μου είναι να γίνομαι κάθε φορά και καλύτερη και χαίρομαι που αυτό το αντιλαμβάνεται και ο κόσμος», είπε και περιέγραψε τη συνεργασία της με τον Κώστα Μαρτάκη: «Εξαιρετική, όπως άλλωστε με όλη την ομάδα. Ο Κώστας είναι ευγενικός και παράλληλα έχει χιούμορ και καλή διάθεση!».

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη κάθε σόου, «Προσπαθώ να μείνω για λίγη ώρα μόνη μου, να συγκεντρωθώ και πριν βγω «στον αέρα» κάνω το σταυρό μου».

Έδωσε, μάλιστα, και τη δική της απάντηση σε όσους λένε πως η ομορφιά ταυτίζεται με την επιτυχία και κατ' επέκταση την ευτυχία: «Ευχαριστώ για τα καλά λόγια σας, δεν πιστεύω όμως σε καμία περίπτωση ότι η εξωτερική εμφάνιση ταυτίζεται με την επιτυχία ή ότι η επιτυχία ταυτίζεται με την ευτυχία. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις πανέμορφων ανθρώπων που όμως ζούσαν έναν προσωπικό εφιάλτη λόγω της κατάθλιψης ή άλλων προβλημάτων που είχαν. Η Μέριλιν Μονρόε, για παράδειγμα, που αποτελεί ακόμη ένα παγκόσμιο πρότυπο ομορφιάς, δεν ήταν ευτυχισμένη παρά την επιτυχία της. Το σημαντικό είναι να είμαστε ισορροπημένοι μέσα μας, να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας».

Τέλος, εξήγησε στο περιοδικό Close Up ότι δεν την ενοχλεί που εστιάζουν όλοι στην εξωτερική της εμφάνιση: «Φυσικό είναι ο κόσμος κατ’ αρχάς να μένει στην επιφάνεια και να παρατηρεί την εξωτερική εμφάνιση. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το πώς θα τον οδηγήσουμε να εστιάσει στην προσωπικότητά μας, την ψυχή και το μυαλό μας. Σε προσωπικό επίπεδο θεωρώ ότι σταδιακά έχουμε αναπτύξει με τον κόσμο μια δυνατή, ουσιαστική και καθόλου επιφανειακή σχέση».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα