Δικαίωση για τη ¨Δικαίωση¨!

10:30 26/2/2015 - Πηγή: TVNea
Τίτλους τέλους ρίχνει το MEGA στην καθημερινή σειρά «Κλεμμένα όνειρα». Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα αφού στο κανάλι της Μεσογείων αποφάσισαν η σειρά να σταματήσει την προβολή της πριν από το Πάσχα.
Το ίδιο… σενάριο, για πρόωρους τίτλους τέλους, κυκλοφορεί και για την καινούργια σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη, τη «Δικαίωση», που ξεκίνησε να προβάλλει φέτος το MEGA.
Αν και αρχικό πλάνο του σταθμού ήταν η σειρά να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν να ρίχνει φέτος τίτλους τέλους και μάλιστα πριν από το Πάσχα.

Ωστόσο για να μην… αδικούμε τη σειρά καταφέρνει να σταθεί ικανοποιητικά απέναντι στον ανταγωνισμό και μάλιστα στην έως τώρα προβολή της μέχρι και την προηγούμενη βδομάδα είχε σημειώσει 21,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 18,1% στο δυναμικό κοινό. Σύμφωνα δε με έγκυρες πληροφορίες μου στο MEGA έχουν αποφασίσει πως η σειρά θα συνεχίσει την προβολή της έως και τον Ιούνιο, χωρίς όμως να έχουν αποφασίσει αν θα ρίξει τότε οριστικά τίτλους τέλους ή θα δώσει ραντεβού με τους τηλεθεατές την επόμενη σεζόν.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες αλλά είναι σίγουρο πως η σειρά δεν θα ολοκληρωθεί πριν από το Πάσχα, ενώ οι συντελεστές της ευελπιστούν ότι θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

newsit.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα