Δικαιολογίες ή αλήθεια: H Καραβάτου μιλάει επιτέλους για την ηχηρή απουσία της από το πάρτι του "Μες στην καλή χαρά".

13:02 10/7/2014 - Πηγή: TVNea
«Γιατί έχει συμβεί όλο αυτό με το πάρτι; Όταν έγινε αυτό το πράγμα, σκέφτηκα να πω απλώς ότι είχα πολύ σοβαρούς προσωπικούς λόγους, και εκεί θα τελείωνε η όλη ιστορία. Το θέμα ενεπλάκη, όταν είπα την πραγματικότητα, ότι δεν είχα κάπου να αφήσω το παιδάκι μου, το οποίο είναι και η προτεραιότητα στη ζωή μου. Δεν το συζητάω αυτό! Το παιδί μου δεν θα μείνει με οποιονδήποτε, και με έχει ανάγκη. Είχα κάθε καλή πρόθεση να πάω εκεί πέρα, αλλά αυτοί οι λόγοι ήταν πάρα πολύ σοβαροί για μένα και δεν υπάρχει συζήτηση!»
Πρόσθεσε ακόμα, πως «όταν εγώ κατάλαβα ότι δεν πρόκειται να καταφέρω να πάω εκεί, πήρα
το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Alpha, και ενημέρωσα, και για μένα τελείωσε εκεί το θέμα».
Τι απαντά όμως σε όσους… ρωτάνε γιατί δεν πήρε μια νταντά;
«Όχι δεν είχα νταντά γιατί το παιδί μου δεν κάθεται με όποιον να’ ναι!» τόνισε η παρουσιάστρια, η οποία επανέλαβε για ακόμα μια φορά πως ΔΕΝ είναι έγκυος, αλλά το έχει βάλει στα άμεσα σχέδιά της:
«Όταν ήρθε η Αέλια ήμουν πολύ από πάνω της και ήθελα λίγο χρόνο να πάρω τα πάνω μου. Δεν είμαι έγκυος, αλλά είμαστε πολύ κοντά στο επόμενο!»
Όσο για τη «γκάφα» του Αντώνη Λουδάρου που έκανε άπαντες να πιστέψουν πως η Κατερίνα Καραβάτου περιμένει για δεύτερη φορά τον πελαργό;
«Ο Λουδάρος είχε κάτι δικό του στο μυαλό του, είπε “συγχαρητήρια” κατάλαβε ότι δεν ίσχυε αυτό και ο καημένος μου έκανε νοήματα του τύπου “έχω κάνει τρελή βλακεία;” Eίναι πολύ γλυκός και διακριτικός. Δεν νομίζω να ήξερε ότι είμαι έγκυος και να το ανακοίνωνε στον αέρα!»

star
Keywords
Τυχαία Θέματα