Διάσημη ηθοποιός πριν γίνει μανούλα, δηλώνει: Θα εξαφανιστούμε μετά τον ερχομό του μωρού

19:01 10/8/2017 - Πηγή: TVNea


Η διάσημη ηθοποιός με τον γοητευτικό σύζυγό τους σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Ωστόσο, οι φίλοι και οι θαυμαστές τους, ακόμη και οι συγγενείς τους θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να δούνε το μωράκι, όταν με το καλό θα έρθει στον κόσμο.

Κι αυτό, διότι το διάσημο ζευγάρι είναι αποφασισμένο για έναν μήνα να «εξαφανιστεί» από όλους, ώστε να απολαύσουν τις στιγμές με το μωρό τους.

«Θέλουμε να έχουμε ένα μήνα τις στιγμές μας με το μωρό μας» εξηγεί η Nikki Reed στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού,
Fit Pregnancy and Baby. «Μετά τον ερχομό του μωρού θα έχουμε έναν μήνα… σιωπής. Θα είμαστε μόνο οι τρεις μας. Όχι επισκέψεις, θα κλείσουμε τα τηλέφωνα, δεν θα έχουμε καμία επικοινωνία», τονίζει η σταρ του Twilight. Η 29χρνη ηθοποιός και ο σύζυγος της, Ian Somerhalder δε νιώθουν την ανάγκη να μοιράζονται στα social media καθημερινά στιγμές με το νεογέννητο μωρό τους. «Δεν παίρνεις πίσω αυτές τις πρώτες 30 μέρες. Θέλουμε να τις απολαύσουμε στο έπακρο» παραδέχεται.

Η Reed, η οποία δημοσιοποίησε την εγκυμοσύνη της, τον περασμένο Μάιο αποκάλυψε στη συνέντευξή της τον αστείο τρόπο, που ανακάλυψε ότι είναι έγκυος. Τη στιγμή που έκανε το τεστ εγκυμοσύνης δε φορούσε τα γυαλιά της, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να δει αν υπάρχουν και άλλες γραμμές. Έτσι, φώναξε το σύζυγο της, να δει ο ίδιος. «Φώναξα στον Ian. Έτρεξε στο μπάνιο να δει τι συμβαίνει. Είδε το τεστ και τότε βεβαιωθήκαμε» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.
Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο από το 2015, μετά κάθισε να δει το ηλιοβασίλεμα. «Λοιπόν, θα αποκτήσουμε παιδί» ήταν η αντίδραση τους, στα ευχάριστα νέα.

Ωστόσο, δε μοιράστηκαν αμέσως τα νέα, ούτε καν με τους δικούς τους ανθρώπους. «Ήταν για καιρό το δικό μας μυστικό» παραδέχεται η ηθοποιός.
Επίσης, δεν γνωρίζουν το φύλο του μωρού, αφού θέλουν να το μάθουν τη μέρα που θα γεννηθεί. «Είναι η μεγαλύτερη και η πραγματικά αληθινή έκπληξη στη ζωή και δε θέλουμε να τη χαλάσουμε. Αλλά να τη ζήσουμε τη μέρα εκείνη» εξηγεί η Reed για την απόφασή τους.

Πηγή: Mothersblog.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα