"Δαίμονες": ξεκίνησε η προπώληση, δημοσιεύτηκε το τελικό cast!

17:46 19/1/2013 - Πηγή: TVNea
Η θρυλική ροκ-όπερα του Νίκου Καρβέλα και του Σταύρου Σιδερά, "Δαίμονες" που ανέβηκε για πρώτη φορά το 1991, επιστρέφει στις 22 Μαρτίου [έπειτα από 22 χρόνια!] στο θέατρο "Παλλάς". Αυτές, είναι πληροφορίες που λίγο-πολύ τις ξέρατε.

Αυτό που δεν ξέρατε είναι πως ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων της παράστασης, όπως επίσης και οι εντατικές πρόβες. Παράλληλα, ανακοινώθηκε και το επίσημο cast και οι λοιποί συντελεστές της παράστασης, για το οποίο είχαν γραφτεί και λεχθεί πολλές φήμες το τελευταίο διάστημα.

Οι
συντελεστές της παράστασης είναι:

ΜΟΥΣΙΚΗ: Νίκος Καρβέλας
ΛΙΜΠΡΕΤΟ: Σταύρος Σιδεράς
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Κακλέας
ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αλέξιος Πρίφτης
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ: Ζωή Τατοπούλου
ΣΚΗΝΙΚΑ: Μανώλης Παντελιδάκης
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Ντένη Βλαχιώτη
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Νουρμάλα Ίστυ

Πρωταγωνιστούν: Άννα Βίσση, Εβελίνα Παπούλια, Παναγιώτης Πετράκης, Νικόλαος Καραγκιαούρης, Μαρία Γράμψα

Συμμετέχουν ακόμη 18 χορευτές-ηθοποιοί: Νικόλαος Ζιαζιάρης, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Κωνσταντίνος Τσερκάκης, Βασίλης Παπαγεωργίου, Άρης Πλασκασοβίτης, Οδυσσέας Κωνσταντίνου, Λούης Γεωργίου, Ιβάν Σβιτάιλο, Μαρίνα Σάτι, Λητώ Αμπατζή, Αγγελική Παρδαλίδου, Βίκυ Καρνέζη, Κασσιανή Λειψάκη, Ευγενία Λιάκου, Μάιρα Δώρου, Παυλίνα Ανδριοπούλου, Μάνος Κοπανάκης, Λευκοθέα Τσιουραμάνη

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ "TV NEA"!
Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΟ "TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ!
ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ "TV NEA"!
Keywords
Τυχαία Θέματα