«Μπρούσκο»: Οι πρωταγωνιστές μιλάνε αποκλειστικά για την νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1

13:16 20/9/2013 - Πηγή: TVNea
Στον κινηματογράφο «Δαναός» υποδέχτηκε ο ΑΝΤ1, αλλά και το cast της νέας καθημερινής σειράς της Βάνας Δημητρίου«Μπρούσκο», τους δημοσιογράφους το μεσημέρι της Πέμπτης για την προβολή του πρώτου διπλού επεισοδίου. Μέσα σε ένα θερμό κλίμα, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, στελέχη του σταθμού και άνθρωποι του Τύπου, παρακολούθησαν το επεισόδιο- το οποίο θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21.15. Το Yupiii μίλησε με τέσσερις από τους
πρωταγωνιστές, τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος επίσης συν-σκηνοθετεί τη σειρά, τον Αποστόλη Τότσικα, την Εβελίνα Παπούλια και τη Τζόυς Ευείδη.
Αποστόλης Τότσικας«Υποδύομαι τον Σήφη, έναν Κρητικό ο οποίος είναι ερωτευμένος με την κοπέλα του και παντρεύονται, όμως θα δείτε οτι την γυναίκα μου, την Μελίνα τη διεκδικεί κι άλλος... Έχει συνέχεια η υπόθεση! (γελάει)» εξήγησε αρχικά σχετικά με τον ρόλο του, ενώ μετά από σχετική ερώτηση του Yupiii, πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι οτι αυτός ο ρόλος είναι εντελώς διαφορετικός απ' ό,τι έχω κάνει μέχρι σήμερα κι αυτό ήταν η μεγάλη πρόκληση για μένα. Προχωράω, μαθαίνω, εξελισσομαι. Νομίζω οτι αυτή η σειρά θα αγαπηθεί πολύ από το κοινό, επειδή έχει καθημερινούς χαρακτήρες και συμπεριφορές που, λίγο-πολύ, όλοι βγάζουμε».
Τζόυς Ευείδη«Όση ώρα βλέπαμε μέσα το επεισόδιο, ένιωθα πραγματική ευτυχία γι' αυτή τη δουλειά! Είμαι πολύ περήφανη γιατί έχουμε δουλέψει όλοι σαν σκυλιά, σε δύσκολες συνθήκες, αλλά γουστάραμε πολύ. Όλο το cast είναι εξαιρετικό, αλλά κάθε φορά που βλέπω τον εαυτό μου, κλείνω τα μάτια μου. Δεν με αντέχω! Μην με ρωτήσεις γιατί. Έτσι! Δεν μου αρέσει να με βλέπω καθόλου (γελάει). Ευτυχώς που γίνονται δουλειές, οπως το "Μπρούσκο" τώρα, γιατί πήξαμε στα τούρκικα. Οπότε, εμείς, είμαστε και η εναλλακτική πρόταση!» ανέφερε η Τζόυς Ευείδη.

Εβελίνα Παπούλια«Στο σήριαλ υποδύομαι τη Δάφνη, όμως το "καλλιτεχνικό" μου είναι "Μπουμπού". Αυτή η κοπέλα -που στο παρελθόν υπήρξε ελευθέρων ηθών- έχει συμμορφωθεί και είναι η χαρά της ζωής. Είναι παντρεμένη με τον Διαμαντή, έναν άντρα πολύ μεγαλύτερό της, στον οποίον βλέπει τον πατέρα της, τον άντρα της, τον αδελφό της. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο θεός της, αλλά κι εκείνη είναι εντάξει μαζί του, παρά το παρελθόν της. Αυτός ο ρόλος, όπως κι εκείνος την Κωνσταντίνας (Τζόυς Ευείδη), κρύβει πολλά. Κυρίως ένα σκοτεινό μυστικό το οποίο θα μαθευτεί στην πορεία» δήλωσε στο Yupiii η ηθοποιός. Όσο για το αν η κόρη της, Αφροδίτη, είναι αυστηρός κριτής της, η Εβελίνα Παπούλια πρόσθεσε: «Η Αφροδίτη έχει πολύ σωστό κριτίριο και πάντα μου κάνει πολύ εύστοχη κριτική. Ό,τι λέει το λέει με αγάπη, αλλά έχει τύχει να κάνω και κάτι που να μου πει "ξέρεις, αυτό δεν μου αρέσει". Όχι, δεν καταπιέζεται, τα λέει όλα ευθέως!».
Ανδρέας Γεωργίου«Καταρχήν είμαι πολυ χαρούμενος που η Βάνα Δημητρίου μου εμπιστεύτηκε το σενάριό της και το συσκηνοθετούμε με τον Στάμο Τσάμη. Αυτή η σειρά θα ξεχωρίσει για πολλούς λόγους. Υπάρχει το στοιχείο της κωμωδίας, που είναι πολύ έντονο, σε συνδυασμό με πολλές ίντριγκες και σκοτεινά πάθη. Είναι η κλασική ιστορία που δύο οικογένειες έχουν βεντέτα και μισιούνται, όμως τα παιδιά τους ερωτεύονται... Αλλά δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζετε. Προσωπικά, ερωτεύομαι τη γυναίκα του Τότσικα και ξεκινάει το παιχνίδι...» ανέφερε ο σκηνοθέτης, πρωταγωνιστής και δημιουργός της νέας σειράς του ΑΝΤ1, ενώ σχετικά με την προσωπική του ζωή, που το καλοκαίρι που πέρασε απασχόλησε ιδιαίτερα τα Media με αφορμή τη σχέση και τον χωρισμό του με την Ελευθερία Ελευθερίου, αρκέστηκε να δηλώσει: «Γι' αυτό δεν έχω να πω κάτι. Ό,τι έγινε, έγινε. Είμαι μία χαρά στη ζωή μου και προχωράω!».
πηγή: yupiii.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα