Αρναούτογλου μαινόμενος για τηλεκριτικούς: Είναι πολύ γελοίοι αυτοί οι τύποι

18:16 6/11/2015 - Πηγή: TVNea
Ένα πολύ ωραίο μάθημα για τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος της τηλεόρασης ως προς το
ψυχαγωγικό κομμάτι της μας έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τα όσα είπε στην κάμερα του πρωινού του Mega Καλημερούδια. Για να δούμε πόσο ωραία μπαίνουν κάτω τα κομμάτια του παζλ και ενώνονται.

Η Ντορέττα και το Καλημερούδια της πάνε άπατα με όλη τη σημασία της λέξεως και με μπόλικη επιείκεια. Κι επειδή αυτό που προσφέρει τηλεοπτικά βρίσκεται στη φάση που αργοπεθαίνει
- όχι μόνο για εκείνη, αλλά για σύσσωμη την ψυχαγωγική πλευρά της τηλεόρασης - οι τηλεκριτικοί δεν έχουν καμία δυσφορία φέτος να βγάλουν την κακία με την οποία προικίστηκαν για να βγουν σε αυτό το επάγγελμα, σε αντίθεση με τη φειδώ που είχαν πέρσι με τον Σεφερλή.
Έβγαλε λοιπόν η Ντορέττα τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που έχει ακούσει ουκ ολίγα από τηλεκριτικούς και δη τη Ντέπυ Γκολεμά, κι εκείνος ήταν για ακόμα μια φορά πολύ λάβρος απέναντι σε αυτή την κάστα.

«Η πρωινή ζώνη θεωρώ πως είναι πολύ σημαντική. Πολλές φορές λοιδορήθηκε η πρωινή ζώνη, αδίκως, από αυτούς του γνωστούς άγνωστους, οι οποίοι πάνε στο γραφείο τους, κάνουν ό,τι θέλουν να κάνουν και λένε πάλι μπουζούκια δείχνουν, πάλι διασκέδαση; Έλα ρε μάγκα, για κάτσε εσύ στο σπίτι, να έχεις παιδάκια, να μην έχεις δουλειά και να θες κάτι να χαρείς, να ξεκολλήσει η μέρα σου. Τι θέλετε να λέμε δηλαδή ; Συνέχεια για τα προβλήματα; Αυτά τα βρίσκουν αλλού. Είναι πάρα πολύ γελοίοι αυτοί οι τύποι που κατηγορούν την τηλεόραση που αν δουν τι γίνεται σε άλλες χώρες μεγαλύτερης δύναμης... Που το βρίσκουν το κέφι; Μπράβο σε αυτές τις ομάδες παιδιών που σηκώνονται πρωί πρωί να δώσουν χαρά στον κόσμο. Από το γραφειάκι τους κάθονται και κρίνουν την πρωινή ζώνη».

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα