ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Πότε κάνει πρεμιέρα ο «Πειρασμός» στον ΑΝΤ1;

14:41 3/9/2011 - Πηγή: TVNea
Η νέα τουρκική σειρά «Πειρασμός» η αλλιώς "Aski-Memnu"έρχεται στον Αντ1 μετά την τεράστια επιτυχία του Εzel για να καθηλώσει χιλιάδες τηλεθεατές όπως και στην Τουρκία. Ήδη ο ΑΝΤ1 απο χθες προβάλει τρέιλερ χωρίς να αναφέρει ώρα προβολής.  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv nea η σειρά κάνει πρεμιέρα στην Prime Time
του ΑΝΤ1 απο τις 26 Σεπτεμβρίου στην θέση του EZEL όπου θα ρίξει αυλαία στις 23 Σεπτεμβρίου.
Λίγα λόγια για τον  «Πειρασμός»
Ένα παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο τηλεθέασης έρχεται στις οθόνες μας την ερχόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1. Η ερωτική δραματική σειρά ASK I MEMNU (με αγγλικό τίτλο Forbidden love), η πιο επιτυχημένη σειρά που προβλήθηκε ποτέ στην Τουρκία και με δεκάδες εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές σε πολλές χώρες παγκοσμίως.
Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Halit Ziya Uşaklıgil που διαδραματίζεται στην Κωνσταντινούπολη στα τέλη του 19ου αιώνα. Το 2008 διασκευάστηκε για την τηλεόραση για το Kanal D, με την ιστορία να τοποθετείται στις αρχές του 2000.
 Η Firdevs είναι μία χήρα μέσης ηλικίας η οποία δεν έχει και την καλύτερη φήμη, αφού προέρχεται από μία ηθικά διεφθαρμένη οικογένεια. Η Firdevs σχεδιάζει να...
παντρευτεί τον πλούσιο Adnan, ωστόσο, ένα απρόσμενο γεγονός έρχεται να την ταρακουνήσει. Ο Adnan ερωτεύεται και ζητάει σε γάμο όχι την ίδια, αλλά την Bihter, την 22χρονη κόρη της. Ο Αdnan και η Bihter παντρεύονται παρά τις αντιδράσεις και των δύο οικογενειών. Η Bihter όμως θα πέσει στον έρωτα του Behlül, του μικρού bon viveur ανηψιού του συζύγου της… Στο ρόλο του Behlül ο Kivanç Tatlitug ο πιο δημοφιλής ηθοποιός αυτή τη στιγμή στην Τουρκία.
Keywords
Τυχαία Θέματα