ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τελικά πώς θα χωριστούν οι τρεις ομάδες;

12:51 21/7/2017 - Πηγή: TVNea
Πριν αρκετό καιρό μάθαμε ότι ο ANT1 εξασφάλισε τα διακαιώματα του ¨Nomads¨ και πως με αυτό το ριάλιτι επιβίωσης θα προσπαθήσει να επαναφέρει τις υψηλές τηλεθεάσεις στο πρόγραμμα του.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχουν 3 ομάδες και ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το που θα μείνουν,για τα έπαθλα,αλλά και για τις ασυλίες. Στο εξωτερικό η κυρίαρχη κατηγοριοποίηση του συγκεκριμένου φορμάτ στις 3 ομάδες είναι η εξής: Μία με ¨διασήμους¨,μία άλλη με ¨Πρώην
παίκτες από ριάλιτι¨ και μία τρίτη με απλούς καθημερινούς ανθρώπους.

Πρώτο το tvnea.com σας ενημέρωσε πως υπάρχει προβληματισμός στον ANT1 για τη δεύτερη κατηγορία (δες εδώ) και φαίνεται πως επιβεβαιωθήκαμε! Το κανάλι αρχικά φοβόταν αν θα μπορέσει να βρει παίκτες από τη συγκεκριμένη κατηγορία,αλλά και κατά πόσο αυτοί οι παίκτες θα είναι γνωστοί στο νεανικό τηλεοπτικό κοινό που θέλει να κατακτήσει ο ΑΝΤ1.

Οι τελευταίες πληροφορίες του tvnea.com αναφέρουν πως κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε τρεις μικτές ομάδες,δηλαδή η κάθε ομάδα θα έχει ισάριθμα και celebrities και απλούς ανθρώπους. Η κάθε ομάδα θα αποτελείται από 6 άτομα,ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και μία αύξηση και να αποτελείται από 8.

Έτσι και αλλιώς,τα δικαιώματα του ¨Nomads¨ δεν είναι τόσο αυστηρά και οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν μεγάλη ελευθερία στις κινήσεις τους.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα