Αποκλειστικό-Nomads: Οι παίκτες και η κατηγοριοποίηση των ομάδων...

22:27 3/8/2017 - Πηγή: TVNea
Το "Nomads" έχει κάνει αίσθηση πριν καν ακόμα κάνει την εμφάνιση του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Καθημερινά όλα τα sites "βομβαρδίζουν" το αναγνωστικό" κοινό με πληροφορίες που αφορούν το νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1. Αυτό μόνο ενθαρρυντικό μπορεί να είναι για τα στελέχη του καναλιού,αφού το ενδιαφέρον του κόσμου είναι διάχυτο.

Αυτό που κεντρίζει πολύ την περιέργεια είναι το ποιοι τελικά θα
είναι εκείνοι που θα συμμετάσχουν ως διαγωνιζόμενοι και θα μπουν στη διαδικασία της νομαδικής ζωής. Κανένας αυτή τη στιγμή δεν έχει "κλειδώσει" 100% και ο μόνος που μπορούμε να τον θεωρούμε σε μεγάλο βαθμό σίγουρο είναι ο pastry-chef Διονύσης Αλέρτας.

Μάλιστα,σήμερα το πρωί γράφτηκε πως συμφώνησαν με τον ΑΝΤ1 η Ιωάννα Πηλιχού και η Αποστολία Ζώη. Οι αποκλειστικές πληροφορίες του tvnea.com αναφέρουν πως δεν υπάρχει συμφωνία,παρά μόνο συζητήσεις και με τις 2 γυναίκες. Το αν αυτές οι κουβέντες βρίσκονται σε καλό δρόμο ή όχι θα φανεί στο προσεχές διάστημα.

Πριν τον 15Αύγουστο πάντως επιθυμία του Γιάννη Λάτσιου είναι να "κλειδώσουν" όλοι οι παίκτες που θα μεταβούν στις Φιλιππίνες,ώστε να μην τρέχουν τελευταία ώρα. Τέλος,επειδή πολύς ντόρος έχει γίνει για την κατηγοριοποίηση των 3 ομάδων,η τελευταία πληροφόρηση είναι η εξής: Η πρώτη ομάδα θα αποτελείται από πολύ αναγνωρίσιμους σελέμπριτις,η δεύτερη από λιγότερο διάσημους και η τρίτη από απλούς καθημερινούς ανθρώπους. Για παράδειγμα,θα μπορούσαμε να εντάξουμε τον Γιώργο Μανίκα και την Ευαγγελία Τσιορλίδα στη δεύτερη κατηγορία,ενώ στην πρώτη τον παρουσιαστή Γιώργο Μαυρίδη.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα