Αποκαλυπτικός ο Νίκος Χατζηνικολάου απόψε "Στον Ενικό"!

10:54 8/12/2014 - Πηγή: TVNea
Τη Δευτέρα 8/12, στις 23:30, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» και στο STAR, ο Μάκης Βορίδης και ο Γιώργος Σταθάκης, διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης. Θα συζητηθούν θέματα σχετικά με το Eurogroup και τη διαπραγμάτευση.

Οι απαιτήσεις και τα email της Τρόικας. Η ψήφιση του προϋπολογισμού, η εκλογολογία και το θρίλερ με την ψηφοφορία για τον Πρόεδρο Δημοκρατίας. Τα σενάρια παράτασης του μνημονίου, η δυσπιστία των δανειστών, οι ελιγμοί της κυβέρνησης, ο ρόλος του ΔΝΤ και της Ευρώπης. Οι καλεσμένοι και φέτος θα απαντούν απευθείας στα ερωτήματα των πολιτών, που παρευρίσκονται ζωντανά στο στούντιο.

Την ίδια στιγμή, οι τηλεθεατές, χρησιμοποιώντας τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Social Media), έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής και διάδρασης στην εκπομπή σε πραγματικό χρόνο. Ο Νίκος Χατζηνικολάου σας μιλάει «στον ενικό», από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR και ταυτόχρονα από τη Web Tv πλατφόρμα του enikos.gr.

Δίνουμε το ραντεβού μας «στον ενικό», κάθε Δευτέρα για μια πολύπλευρη, ουσιαστική και ολοκληρωμένη ανάλυση της επικαιρότητας με τη σφραγίδα του Νίκου Χατζηνικολάου.http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
χατζηνικολαου πιον εχει αποψε
Τυχαία Θέματα