Εκτός REAL η Ντέπυ Γκολεμά μετά από 7 ολόκληρα χρόνια!-Τρεις οι απολύσεις από τον Όμιλο

17:18 28/6/2016 - Πηγή: TVNea
Τα media, σε συνάρτηση φυσικά και με όλη την υπόλοιπη αγορά,διανύουν μια πολύ κρίσιμη περίοδο,κ' έτσι οι απολύσεις,οι περικοπές,οι μειώσεις μισθών κ.λπ., είναι πλέον φαινόμενα συνήθη.

Τα τελευταία 24ωρα ,κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι σημειώθηκαν δύο απολύσεις ,στο πλαίσιο φυσικά των...γνωστών περικοπών,και στον Όμιλο REAL,του δημοσιογράφου,Νίκου Χατζηνικολάου.Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο TVNEA.com, η εν λόγω είδηση επιβεβαιώνεται .

Πράγματι ,στο πλαίσιο περικοπών ο όμιλος REAL προχώρησε στην απόλυση δημοσιογράφων του δυναμικού του.Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του TVNEA.com,οι απολύσεις από το REAL GROUP είναι τελικά-προς το παρόν-3.Πιο συγκεκριμένα,λοιπόν,έπειτα από 7 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας,η τηλεκριτικός και δημοσιογράφος, Ντέπυ Γκολεμά,που υπέγραφε τη στήλη,''Μέχρι κεραίας'',αποτελεί πια παρελθόν για τον εν λόγω Όμιλο.Μάλιστα,η απομάκρυνση της τηλεκριτικού έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς ,όπως ήδη σημείωσα,ήταν στο δυναμικό τής εφημερίδας για 7 χρόνια,και ήταν αναντίρρητα από τα πλέον δυνατά όπλα της,με την κάθε λέξη της,την κάθε φράση της μέσα από τη στήλη ,να γίνεται αμέσως και top είδηση.

Εν συνεχεία,όπως σας ενημέρωσα και στην αρχή οι απολύσεις από το team του Ομίλου είναι 3.Έτσι,εκτός είναι πλέον και ο δημοσιογράφος, Γιάννης Τριάντης, αλλά και ο Γιώργος Δασκαλόπουλος,που έγραφε στο έντυπο, ''Αγορά''.

Το αγκάθι των απολύσεων,συνεπώς,''τρύπησε'' δυστυχώς και τον Όμιλο του Νίκου Χατζηνικολάου,κι αναμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη συνέχεια...

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα