ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Άλλαξε η μέρα προβολής...

09:03 9/1/2018 - Πηγή: TVNea

Εκεί που όλοι περίμεναν να "παγώσει" η συγκεκριμένη εκπομπή τελικά έχει πάρει κανονικά το πράσινο φως και ετοιμάζεται να ξεκινήσει και πολύ σύντομα. Αναφέρομαι στο "Celebrity game night", το οποίο έκανε πρώτη φορά την εμφάνιση του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες πριν περίπου 4 χρόνια από τη συχνότητα του Mega με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη.

Χθες υπήρξαν διαρροές που ήθελαν αντί για τον Θοδωρή Αθερίδη, να βρίσκεται στην παρουσίαση του παιχνιδιού ο Θέμης Γεωργαντάς. Η συγκεκριμένη είδηση δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, αφού είναι οριστικό πως πως παρουσιαστής θα είναι ο γνωστός ηθοποιός.
Όσον αφορά τη μέρα προβολής, στην αρχή τα στελέχη του ΑΝΤ1 είχαν αποφασίσει να προβάλλεται κάθε Σάββατο, όπως σας είχαμε ενημερώσει και πριν λίγες μέρες (δες εδώ) αλλά τελικά τα σχέδια τους άλλαξαν. Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει πως τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου επιθυμούν να το "ρίξουν" στη μάχη απέναντι από το "Survivor" και έτσι σκέφτονται ως πιθανή μέρα τη Δευτέρα. Θα διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα και είναι πολύ πιθανό να δίνει lead in στον Αντώνη Κανάκη, είτε με τους "Ράδιο Αρβύλα" είτε με τη νέα του εκπομπή.
Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει στις αρχές του Φλεβάρη, ενώ αν οι τηλεθεάσεις δεν κριθούν ικανοποιητικές, δεν αποκλείεται η μετακόμιση του τα Σάββατα.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις TVNea