Απίστευτος καυγάς για τη Μαρία Μπεκατώρου...

23:44 15/3/2017 - Πηγή: TVNea
Ένα βίντεο με την Μαρία Μπεκατώρου πριν 25 χρόνια, βρήκε στο αρχείο του ο Θοδωρής Ρακιντζής. Η παρουσιάστρια έκανε το πρώτα της βήμα τότε και χρειάστηκε να κάνει συνέντευξη στην τραγουδίστρια Sarah Jane Morris για λογαριασμό του TeleCity.

Τα σχόλια του Παναγιώτη Κουνιάκη, αλλά και η άποψη που μετέφερε στον αέρα του La Biri Biri, προκάλεσαν την έκρηξη του Θοδωρή Ρακιτζή…

Π.Κ.:«Διαβάζει ερωτήσεις…»

Θ.Ρ:
«Είναι η πρώτη της συνέντευξη αγόρι μου, είναι πιτσιρίκα και μάλιστα ξεκινά και με ένα μεγάλο αστέρι στην Ευρώπη την εποχή εκείνη. Κοιτάξτε πως ξεκίνησε την καριέρα της, δεν είναι τίποτα τυχαίο στον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο που έφτασε εδώ που έφτασε η Μαρία.»

Π.Κ: «Που έφτασε; Περίμενε λίγο, μη με τρελαίνετε! Να σας πω μια ατάκα που άκουσα προχθές από κάποιον που μιλούσαμε για την Μπεκατώρου; Είναι λίγο βαρύ. Είπε ότι κανονικά παρουσιάστριες σαν την Μπεκατώρου θα έπρεπε να κόβουν κιμά σε κρεοπωλείο.»

Θ.Ρ: «Κάνε μας τη χάρη Κουνιάκη! Εάν είπε για την Μπεκατώρου αυτό, για σένα τι πρέπει να πει;»

Π.Κ: «Εγώ δεν είμαι παρουσιαστής καλέ μου.»

Θ.Ρ: «Ο κάθε βλάκας πατάει πάνω στα μεγάλα ονόματα για να ακουστεί.»

Κλεοπάτρα Πατλάκη: «Γιατί υιοθετείς κάτι τόσο κακό; Θα μου εξηγήσεις;»

Π.Κ:«Δεν το υιοθετώ.»

Κ.Π: «Ήταν άθλιο!»

Θ.Ρ: «Ιδιαίτερα με το show που ετοιμάζεται να βγει 40αρια έκανε. 40άρια δεν κάνει ένα άτομο το οποίο δεν αξίζει. Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μια από τις κορυφαίες παρουσιάστριες αυτή τη στιγμή.»

Η παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη επενέβη στην κουβέντα για να επισημάνει την πολυετή πορεία της Μαρίας Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1 και την εμπιστοσύνη του σταθμού στο πρόσωπο της. λέγοντας: «Η Μαρία Μπεκατώρου βρίσκεται στον μεγαλύτερο σταθμό της χώρας που λέγεται ΑΝΤ1. Θεωρείς λοιπόν ότι ο ΑΝΤ1 που έχει την Μαρία Μπεκατώρου στο δυναμικό του, με 10ετή συμβόλαια στο τέλος της ημέρας, ανανέωση στην ανανέωση, έχει ανθρώπους που δεν ξέρουν;»

Ο Παναγιώτης Κουνιάκης προσπάθησε στη συνέχεια να φέρει την κουβέντα στους αριθμούς, ενώ και το όνομα του Νίκου Μουτσινά έπεσε στο τραπέζι της διαφωνίας.

«Έχει καμία σχέση με τον Μουτσινά τον αποτυχημένο;» επανέλαβε την προ ημερών εκφρασμένη του άποψη ο Θοδωρής Ρακιτζής.

Ενώ τη διαφωνία της για την όλη κουβέντα που ξέσπασε εξέφρασε και η Κελοπάτρα Πατλάκη, λέγοντας: «Φαινόμαστε σα να είμαστε κάποιοι συμπλεγματικοί τύποι που βγάζουν άχρηστη τη μισή τηλεόραση. Δεν είναι έτσι τα πράγματα και λίγο να σοβαρευτούμε. Ό,τι βλακεία λέει ένας δεν θα την υιοθετούμε.»

Η Χριστίνα Λαμπίρη προσπαθώντας να κλείσει το θέμα θέλησε να επισημάνει ότι το βασικό για να κάνει κάποιος επιτυχία στην τηλεόραση είναι να έχει την αποδοχή του κόσμου, ωστόσο οι φωνές στο πλατό του La Biri Biri συνεχίστηκαν μέχρι τις διαφημίσεις που έπεσαν λίγες στιγμές μετά.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα