Απίστευτη ΚΟΡΟΙΔΙΑ:To 50% του ΜΟΥΝΤΙΑΛ σε συνδρομητικά κανάλια?

20:45 3/12/2013 - Πηγή: TVNea
Μουντιάλ και στη συνδρομητική τηλεόραση, με κυβερνητική βούληση! Οι εμπλεκόμενοι με την τύχη της Δημόσιας Τηλεόρασης, με το επιχείρημα πως το δεύτερο κανάλι της ΝΕΡΙΤ δεν θα είναι έτοιμο ως τον Ιούνιο το 2014 είναι διατεθειμένοι να δώσουν με ...διαγωνισμό τους αγώνες του Mundial στη συνδρομητική τηλεόραση. Αν τελικώς συμβεί, θα είναι το αποτέλεσμα των κυβερνητικών χειρισμών που έκλεισαν την ΕΡΤ, χωρίς να έχουν «Σχέδιο Β» και πλέον είναι διατεθειμένοι να μεταπουλήσουν μέρος των αγώνων σε nova
και ΟΤΕ TV.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα, καθώς για πρώτη φορά η τακτική αυτή επιλέχθηκε το περασμένο Καλοκαίρι, όταν τα δικαιώματα του Eurobasket που είχε προφορικά κλείσει η ΕΡΤ, μεταφέρθηκαν μετά το αιφνιδιαστικό κλείσιμο στον ΑΝΤ1 και τον ΟΤΕ TV. Η κακή πορεία της Εθνικής μπάσκετ δεν έφερε στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Όμως στην περίπτωση του Mundial η κυβέρνηση είχε μπροστά της ένα χρόνο για να προγραμματίσει την πλήρη κάλυψη του υλοποιώντας τη σύμβαση που είχε υπογράφει η διοίκηση Ταγμάρχη στην ΕΡΤ με τη FIFA.
Όμως, η ΝΕΡΙΤ δεν θα έχει πλέον τις διαθέσιμες συχνότητες για ένα τέτοιο εγχείρημα, αφού τα 3 προγράμματα της ΕΡΤ, θα γίνουν, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις, 2 όταν ολοκληρωθεί η νέα Δημόσια Τηλεόραση. Συνεπώς οι αγώνες του Mundial θα πάνε ...έξω, με πολύ ακριβότερη συνδρομή, από τα 4,24 ευρώ που πλήρωναν τα νοικοκυριά για την ΕΡΤ. Στο παρελθόν η επιλογή αυτή, της διάθεσης αγώνων και στη συνδρομητική τηλεόραση, γινόταν όταν τα 3 προγράμματα της ΕΡΤ, ΝΕΤ, ΕΤ1 και ΕΤ3 δεν αρκούσαν για την κάλυψη των αγώνων. (media industry.blogspot)
Keywords
Τυχαία Θέματα