Άνθιμος Ανανιάδης: «Θα παίξω στην επόμενη ταινία του Ζορό. Έχω ήδη υπογράψει»

08:15 26/9/2013 - Πηγή: TVNea
Ο Άνθιμος Ανανιάδης μίλησε στην εκπομπή «Μελέτησέ το!», για τα νέα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Πώς προέκυψε η συμμετοχή του Έλληνα ηθοποιού στη νέα ταινία του Ζορό; «Ο μάνατζέρ μου έμαθε ότι γίνεται ένα casting στο οποίο ψάχνουν το νέο Ζορό κι έτσι στείλαμε ένα βίντεο σχετικό με την οντισιόν. Στείλαμε
όμως και μια προσωπική μου φωτογραφία, από όταν ήμουν τεσσάρων χρόνων, στην οποία είμαι ντυμένος Ζορό και κρατάω μια κοπέλα. Κάτω από τη φωτογραφία έγραψα "It's ment to be", μπορεί να συμβεί, μπορεί και όχι. [...] Έχω υπογράψει συμβόλαιο, δεν ξέρω όμως ακόμα αν θα είμαι ο Ζορό ή κάποιος άλλος χαρακτήρας στην ταινία».

Για την προσωπική του ζωή, ο Άνθιμος Ανανιάδης δήλωσε: «Έχω αρκετό τρέξιμο αυτόν τον καιρό. Ελπίζω να έχω την ωριμότητα στο μέλλον, να καταφέρω να συνδυάσω τη δουλειά μου με μία σχέση», ενώ για το θετό του πατέρα, Κώστα Βουτσά, εκμυστηρεύτηκε: «Τον Κώστα τον υπεραγαπώ, είναι σπουδαίο κομμάτι της ζωής μου. Του έχω κάνει μια μεγάλη πρόταση, πρέπει όμως να ρωτήσετε τον ίδιο...».(yupiii)
Keywords
Τυχαία Θέματα