Άννα Βίσση: γενέθλια και πρεμιέρα μαζί!

18:45 20/12/2013 - Πηγή: TVNea
Δύο λόγους έχει σήμερα για να γιορτάζει η Άννα Βίσση, ο ένας στα προσωπικά και ο άλλος στα επαγγελματικά της.

Αρχικά, σαν σήμερα, στις 20 Δεκεμβρίου του 1957, η κορυφαία ερμηνεύτρια γεννήθηκε στο χωριό Πύλα στη Λάρνακα της Κύπρου, συμπληρώνοντας φέτος αισίως τα 56 της χρόνια. Βέβαια, μη ρωτήσετε πώς γίνεται η "δαιμόνια" να είναι 56 και να δείχνει 40... αυτό μόνο η ίδια το ξέρει! Χρόνια πολλά, λοιπόν, στην Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ, Άννα Βίσση!


Παράλληλα, απόψε είναι και η μεγάλη πρεμιέρα της νέας της grande συνεργασίας με τον Αντώνη Ρέμο στο PANTHEON THEATRE! Η αυλαία της μουσικοθεατρικής παράστασης "Ένα ή Κανένα", σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, ανοίγει απόψε και θα υποδεχθεί το φιλοθεάμον κοινό της Αθήνας (και όχι μόνο). To ραντεβού δίνεται για τις 21:00, ενώ η παράσταση θα πραγματοποιείται 4 φορές την εβδομάδα, από την Πέμπτη έως την Κυριακή. Τέλος, απόψε θα ακούσουμε επιτέλους και το νέο τραγούδι-ντουέτο των δύο καλλιτεχνών, που τόσο καιρό περιμένουμε, σε μουσική και στίχους Νίκου Καρβέλα! Καλή - αν και δεδομένη! - επιτυχία σε όλους!

ΕΝΑ Ή ΚΑΝΕΝΑ
Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας
Κείμενα: Κωνσταντίνος Ασπιώτης
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κoστούμια: Απόλλωνας Παπαθεοχάρης
Διεύθυνση ορχήστρας: Γιάννης Κυφωνίδης
Χορογραφίες: Chali Jennings
Σχεδιασμός φωτισμών: Γιώργος Τέλλος
Προγραμματισμός φωτισμών: Παναγιώτης Τσεβρένης
Χειρισμός φωτισμών: Γιώργος Παπαγεωργίου
Βοηθός φωτισμών: Αλεξάνδρα Μπουργανού
Σχεδιασμός ήχου: Γιώργος Παπανικολάου
Ηχολήπτες: Άρης Κουντούρης - Άγγελος Αγραπίδης
Διεύθυνση - οργάνωση παραγωγής: Γεράσιμος Σιδερίδης.
*ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/12! ΤΟ TVNEA ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΔΙΚΗ! ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ ΣΤΟ "LET'S TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ!
Keywords
Τυχαία Θέματα