Ανατροπές! Εκτός SURVIVOR ο Γιάννης Βαρδής...

20:22 8/1/2018 - Πηγή: TVNea
Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για το φετινό Survivor, με τις ομάδες να έχουν συμπληρωθεί και τους παίκτες να περνούν από τα απαραίτητα τεστ πριν αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, σήμερα το πρωί, από την εκπομπή ,Στη Φωλιά Των ΚουΚου, έγινε γνωστό πως μεταξύ των παικτών θα είναι και οι Μιχάλης Μουρούτσος, Ελένη Χατζίδου και Γιάννης Δρυμωνάκος.

Μέσα
από την εκπομπή ΕΔΩ, η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε ότι στην ομάδα των διάσημων θα είναι και η Ιωάννα Πηλιχού, αλλά και πως ο Γιάννης Βαρδής, το όνομα του οποίου ήταν από τα πρώτα που ακούστηκαν, αποφάσισε την τελευταία στιγμή να αποχωρήσει για προσωπικούς του λόγους.

Την λίστα των celebrities του παιχνιδιού συμπληρώνουν οι Όλγα Φαρμάκη, Νέρι Καστίγιο, Δημήτρης Βλάχος, Μαρία Σαμαρινού και Νάσος Παπαργυρόπουλος, ενώ άγνωστο παραμένει σε ποια ομάδα θα ενταχθεί το μοντέλο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος.

Χθες, Κυριακή, έγινε η επίσημη φωτογράφηση των παικτών, από την οποία απουσίαζε ο Μιχάλης Μουρούτσος, ο οποίος θα πάρει μέρος στο παιχνίδι, αλλά αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αμερική με την Λάουρα Νάργες, ενώ σήμερα οι παίκτες περνούν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες θα ανάψουν και το τελικό «πράσινο φως» για την συμμετοχή τους.

Δείτε στα βίντεο όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή ΕΔΩ:

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα