Ο Δημήτρης Οικονόμου μιλάει για τη νέα του συμπαρουσιάστρια...

09:07 10/9/2017 - Πηγή: TVNea


Ο Δημήτρης Οικονόμου μετά από 21 χρόνια συνεργασίας με τον Βασίλη Λυριτζή φέτος άλλαξε, ως γνωστόν. Πλέον είναι στο πλευρό του η Μαρία Αναστασοπούλου κι ο ίδιος μίλησε στο Βήμα .

"Με τη Μαρία και τα περισσότερα παιδιά έχουμε συνεργαστεί τα καλοκαίρια, επομένως δεν θα είναι κάτι εντελώς ξαφνικό. Είμαι στο στούντιο με μια γυναίκα πια που έχει μια τελείως διαφορετική αντίληψη και που βλέπει από διαφορετική οπτική τα πράγματα, με μια πιο σύγχρονη ματιά. Αυτό είναι κάτι που μου δίνει και εμένα ώθηση, με ανανεώνει. Με γοητεύει πολύ η συνύπαρξη της εμπειρίας με
την ανανέωση» επισημαίνει. Από την πλευρά του ο κ. Οικονόμου αποκαλύπτει ότι στην προσπάθειά τους να μη φτάνουν οι συζητήσεις αυτές σε οριακές καταστάσεις είχαν σταματήσει να φιλοξενούν συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία εμφανίζονταν μόνο και μόνο για να πυροδοτήσουν έναν ακόμα «ανούσιο» καβγά. «Ο κόσμος έχει τεράστια προβλήματα και θέλει να ακούσει πιθανές λύσεις που μπορούν κάποιοι να του προσφέρουν, δεν θέλει καβγάδες. Οι πολιτικοί ανακυκλώνουν τον εαυτό τους και ενδιαφέρονται για τη συνέχιση της καρέκλας, εμάς μας νοιάζει να δοθούν λύσεις. Μπορεί να γίνει έστω από κάποιους πολιτικούς; Αυτό τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε."

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα