Αλλάζει τα πάντα η Τατιάνα. Αυτή θα είναι η νέα της εκπομπή!

13:00 29/8/2014 - Πηγή: TVNea
Μετά από αρκετό καιρό προετοιμασίας λήφθηκαν οι τελικές αποφάσεις και όλα είναι έτοιμα. Την καινούργια σεζόν η Τατιάνα Στεφανίδου θα κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές τρεις ώρες καθημερινά με μία εκπομπή που θα περιέχει... τα πάντα!
Για το λόγο αυτό και αποφάσισε να αλλάξει και τα πάντα στο "Μίλα" της. Με νέο τίτλο λοιπόν, νέους συνεργάτες και νέο τίτλο η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβριο και θα μεταδίδεται νέα
ώρα. Καθημερινά, από τη μία το μεσημέρι η Τατιάνα μέσα από τη συχνότητα του STAR θα ασχολείται με θέματα ειδησεογραφίας, αλλά και ψυχαγωγίας σε ένα πλήρες τηλεοπτικό μαγκαζίνο.

Για το λόγο αυτό και η νέα εκπομπή θα έχει πολλές ενότητες, για τις οποίες θα συνεργαστούν πολλά πρόσωπα, αναλαμβάνοντας το κάθε ένα από αυτά τη δική του ενότητα. Τη συνολική επιμέλεια των θεμάτων θα έχει η επί σειρά ετών συνεργάτιδα της Στεφανίδου, η Νατάσα Τσόλκα, ενώ στην ομάδα θα είναι και η Σταυριανή Καραμανίδη που ήταν αρχισυντάκτρια στις "Αποδείξεις" του Νίκου Ευαγγελάτου. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Φώτης Βλαχογιάννης που έχει συνεργαστεί επίσης πολλά χρόνια τόσο με την Τατιάνα, όσο και με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ωστόσο τις επόμενες ημέρες θα γίνουν δοκιμαστικά στο κανάλι της Κηφισιάς, καθώς η Στεφανίδου θέλει να βρει και νέα πρόσωπα για μπροστά από τις κάμερες που θα παρουσιάζουν και θα σχολιάζουν μαζί της τα θέματα. Όπως είναι λογικό λοιπόν, η νέα εκπομπή θα βγει μεν μέσα στον Σεπτέμβρη, αλλά όπως φαίνεται θα καθυστερήσει, αφού επιθυμία τόσο της Τατιάνας Στεφανίδου όσο και των στελεχών του STAR είναι η εκπομπή να βγει στον αέρα όταν είναι έτοιμη σε όλα για να μπει στη μάχη της τηλεθέασης, αλλά κυρίως να κερδίσει τους τηλεθεατές.

Γρηγόρης Μελάς / newsit

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα