Αλέξης Παππάς: Από ηλεκτρολόγος ηθοποιός και παρουσιαστής

10:57 28/5/2017 - Πηγή: TVNea
Ο Αλέξης Παππάς από ηλεκτρολόγος εξήγησε πώς βρέθηκε καλεσμένος της σειράς «Δίδυμα φεγγάρια».

Προλαβαίνεις να βρίσκεσαι ταυτόχρονα στα «Δίδυμα Φεγγάρια» και στο «Κάνε Παζάρι»;
Ναι, δεν υπάρχει θέμα. Άλλωστε, όλα τα επεισόδια της σειράς «Δίδυμα Φεγγάρια» έχουν γυριστεί. Έχουμε ολοκληρώσει. Σε μία μέρα γυρνούσαμε πέντε επεισόδια. Στην Κύπρο υπάρχει μεγάλη οργάνωση κι επαγγελματισμός. Μου άρεσε πολύ αυτή η συνεργασία.

Τι εμπειρίες αποκόμισες από την Κύπρο;
Πολλές και ήταν όλες υπέροχες.
Καταρχήν, ευχαριστώ από καρδιάς τον Αντρέα Γεωργίου που με επέλεξε. Στην αρχή φοβόμουν ότι δεν θα τα κατάφερνα κι είχα το άγχος ότι θα τους δυσκολέψω στο γύρισμα, λόγω απειρίας. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά. Στην Κύπρο αγαπώ το κλίμα, τους ανθρώπους, τον πολιτισμό, αλλά και την γλώσσα. Είναι μία μικρογραφία της τοπικής Ελλάδας. Μακάρι να ξαναδουλέψω στην Κύπρο, πέρασα τέλεια! Ωστόσο, η δουλειά μας εκεί ολοκληρώθηκε και τώρα είμαι μόνο στο «Κάνε Παζάρι», με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η Ντορέττα σού έδωσε κάποιες συμβουλές ως προς την παρουσίαση, μιας και είναι κάτι καινούριο για σένα;
Ναι, με βοήθησε πολύ. Ήμουν κάπως μαγκωμένος στην αρχή, πίστευα ότι θα έχω θέμα επικοινωνίας, αλλά η Ντορέττα με έκανε να λυθώ και να νιώσω άνετα. Με «ξεκλείδωσε». Την εκτιμώ πολύ και είναι ένα απίστευτο παιδί.

Είσαι ένα γνωστό μοντέλο, καταξιωμένο και στο εξωτερικό με διεθνείς συνεργασίες. Γιατί, τελικά, θέλησες να ασχοληθείς με την υποκριτική και την παρουσίαση;
Το modeling δεν μπορείς να το κάνεις για πάντα. Αλλά είναι κι αυτό ένας χώρος που σε βάζει μόνιμα μπροστά στον φωτογραφικό φακό κι είσαι μέσα στην έκθεση συνεχώς. Μου παρουσιάστηκαν ευκαιρίες και της άδραξα.

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι το να είσαι μοντέλο, παρουσιαστής και ηθοποιός, είναι ένα καπρίτσιο ώστε να είναι κανείς πάση θυσία μέσα στη showbiz και στα φώτα…
Αυτός ο κάποιος ας λέει ό,τι θέλει, δεν με επηρεάζει η γνώμη του καθενός. Εγώ θέλω να κάνω τη ζωή μου, όσο πιο ενδιαφέρουσα γίνεται. Πολλοί ηθοποιοί έχουν πρόβλημα με τα μοντέλα που μπαίνουν στην υποκριτική, αλλά να σας ενημερώσω ότι οκτώ μήνες έκανα μαθήματα υποκριτικής στη σχολή της Grey. Ήταν ο στόχος μου να μεταπηδήσω στην υποκριτική. Άλλωστε, από μικρός, στο σχολείο, έφερνα κάμερα και γυρνούσα σκετσάκια με τους συμμαθητές μου. Κάναμε φάρσες, πλάκες… Είχα ανέκαθεν την καλλιτεχνική τάση.

Πηγή: Down Town Κύπρου.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα