Tvnea-Live:Ό,τι συμβαίνει στο αποψινό live του Rising Star #risingstargr

20:59 26/3/2017 - Πηγή: TVNea
1:32 Αυτό ήταν και για σήμερα!Την επόμενη Κυριακή θα αποχωρήσει ένας ακόμη παίκτες,ενώ θα
υπάρχουν και πολλοί καλεσμένοι.Ο Γιάννης Βαρδής,η Καίτη Γαρμή,η Γλυκερία,ο Χρήστος Δάντης και η Demy θα τραγουδήσουν στη σκηνή του ¨Rising Star¨.Οι πρώτοι 4 βοηθώντας ο καθένας μία ομάδα και η τελευταία τραγουδώντας το τραγούδι της Eurovision και όχι μόνο...Πολλές ευχές για ένα υπέροχο ξημέρωμα και μία φανταστική εβδομάδα!

1:29 Εκτός παιχνιδιού μένει ο Νικόλας Μακαντάσης από
την ομάδα της Δέσποινας Βανδή.Ήταν εξαιρετικός σε αυτή την πορεία,αλλά ίσως του στέρησε υψηλά ποσοστά το ότι δεν τραγούδησε ποτέ ελληνικό τραγούδι.Αυτή τη στιγμή έχουν μείνει μόνο 13 παίκτες.

1:25 Σάρωσε με 93%!Κατάφερε να σημειώσει το ίδιο ποσοστό με το Γιάννη Ξανθόπουλο.Ήταν μία πάρα πολύ γλυκιά ερμηνεία,η οποία μας ταξίδεψε όλους.

1:18 Κλείνουμε το διαγωνιστικό μέρος με τον 19χρονο Στέλιο Τσάκωνα από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή με το τραγούδι ¨Θέλω να σε ξαναδω¨

1:10 Για άλλη μία φορά σάρωσε με 93% και εννοείται πως περνά στον ημιτελικό!Ίσως δεν ήταν η καλύτερη του φορά,αλλά όπως και να χει ο κόσμος τον στηρίζει και φανατικά και μαζικά....

1:02 Επιστροφή και πάμε στο μεγάλο φαβορί!Ο Γιάννης Ξανθόπουλος από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα θα εμφανιστεί στη σκηνή με το τραγούδι ¨Δύσκολες στιγμές¨ της Νατάσσας Θεοδωρίδου!

12:54 Πάμε στο τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε σε λίγα λεπτά για την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους!

12:15 Στη σκηνή του ¨Rising Star¨ η Δέσποινα Βανδή ερμηνεύοντας πολλές της επιτυχίες...

12:04 Πάμε σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε με τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή του ¨Rising Star¨

11:58 Μπόρεσε να περάσει στην επόμενη φάση με 73%,χάρη στο 5αρι του Αντώνη Ρέμου.Έχουμε να
κάνουμε δηλαδή με μία οριακή νίκη.Η Αναστασία ήταν αρκετά δυνατή φωνητικά, στα ρεφρέν,αλλά στα κουπλέ.Σε επίπεδο κινήσεων φάνηκε πολύ αμήχανη!

11:52 Σειρά έχει η Αναστασία Ιωακειμίδου από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα με το τραγούδι ¨Διθέσιο¨ της Άλκηστις Πρωτοψάλτη!

11:47 Δεν τα κατάφερε ο Νικόλας και συγκέντρωσε μόλις το 67%.Έτσι αναγκαστικά κάθεται στη ¨hot seat¨ και ο Μηνάς σώζεται...Δεν είναι κακός,αλλά είναι αρκετά μονότονος σε κάθε του εμφάνιση.Είναι κατά του το ότι τραγουδά συνέχεια ξένο ρεπερτόριο και δεν έχει δοκιμαστεί σε κάτι ελληνικό.Δεν έχει πάντως πολλές πιθανότητες να περάσει στον ημιτελικό.

11:42 Επιστροφή και πάμε αμέσως στο Νικόλα Μακαντάση από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή με το τραγούδι ¨Smooth¨

11:30 Πάμε σε ένα ακόμη διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε σε λίγα λεπτά...

11:21 Πήγε πάρα πολύ καλά με ποσοστό 85% εξασφαλίζοντας με άνεση το εισιτήριο για το μεγάλο
ημιτελικό.Στο πρώτο κουπλέ ήταν λίγο αδύναμος,αλλά κατάφερε να απογειώσει αυτό το πολύ δύσκολο κομμάτι στο ρεφρέν...

11:16 Σειρά έχει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή με το τραγούδι ¨Θες¨...

11:12 Σάρωσε με 89%Συγκέντρωσε το καλύτερο ποσοστό της βραδιάς.Μας ξεσήκωσε με το κέφι της και παράλληλα η φωνή της είχε μία απίστευτη δυναμική!

11:08 Σειρά έχει η Έλενα Παναγιωτίδου με το τραγύδι ¨Κουβέντα στη κουβέντα¨.Ανήκει στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου...

11:03 Δεν τα κατάφερε!Συγκέντρωσε μόλις το 72% και αναγκαστικά κάθεται στη ¨hot seat¨.Ήταν πολύ σκληρός σε ένα τόσο γλυκό και ήρεμο τραγούδι.Ο Δημήτρης Γερογιάννης μπόρεσε να περάσει στην επόμενη φάση...

10:56 Σειρά έχει ο Μηνάς Τσίγκος με το ¨Μη γυρίσεις¨ των Κατσιμιχαίων από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα!

10:54 Επέστρεψε στο πόστο του ο Γιώργος Λιάγκας μετά από ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα!Του έπεσε λίγο η πίεση,αλλά επανήλθε γρήγορα.

10:46 Απρόοπτο γεγονός συνέβη στο ¨Rising Star¨.Ο Γιώργος Λιάγκας αισθάνθηκε μία ζάλη και
αποχώρησε από τη σκηνή και τη θέση του πήρε για λίγα λεπτά η Δέσποινα Βανδή,η οποία πολύ γρήγορα προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα.Λογικά μέσα από τις διαφημίσεις ο παρουσιαστής θα επιστρέψει στη θέση του.

10:40 Σάρωσε με 86%!Εξαιρετικός και δυνατός στην ερμηνεία του,αν και ίσως κάποιες φορές το τράβηξε...

10:34 Και τώρα ήρθε η ώρα για το Μιχάλη Καραγκούνη από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα με το τραγούδι ¨Έπαψες αγάπη να θυμίζεις¨ των Πυξ Λαξ¨!

10:30 Τα κατάφερε για ακόμη μία φορά!Συγκέντρωσε το πολύ υψηλό 84%.Ήταν ανατριχιαστική η ερμηνεία της και άκρως καθηλωτική.Ίσως απλά σε επίπεδο κίνησης να ήταν κάπως υπερβολική.

10:23 Πάμε στην ομάδα της Δέσποινας Βανδή με τη Σίνθια και το τραγούδι ¨Dont cry for me Argentina¨

10:16 Κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση με ποσοστό 83%.Βέβαια η μάχη με το Δημήτρη Γερογιάννη ήταν οριακή.Ίσως δεν ήταν τόσο ¨σκληρός¨ στην ερμηνεία του,όπως το απαιτεί το τραγούδι.

10:10 Επιστροφή και πάμε αμέσως στον Πάνο Σμυρναίο από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα με το τραγούδι ¨Παραπονεμένα λόγια¨

10:00 Πάμε στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα για απόψε και επιστρέφουμε σε λίγα λεπτά...

9:56 Για ακόμη μία φορά ήταν μαγική.Πολύ φρέσκια ερμηνεία και μας ανέβασε το κέφι.Συγκέντρωσε το 87% και περνά κατευθείαν στον ημιτελικό.

9:49 Και πάμε ξανά στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου!Στη σκηνή θα εμφανιστεί η Κλώντια-Άννα Γιαουπλάρη με το τραγούδι ¨Βενζινάδικο¨ της Άλκηστις Πρωτοψάλτη...

9:43 Κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση με ποσοστό 82%.Η μάχη ανάμεσα στην Κέλλυ και
στον Δημήτρη ήταν πολύ σκληρή.Υπήρχαν κάποιες τονικές αστάθειες,ωστόσο κατάφερε να μας μεταδώσει το συναίσθημα της...

9:35 Σειρά έχει η Κέλλυ Βουδούρη από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα με το τραγούδι ¨Προσωπικά¨

9:28 Σημείωσε το 78%.Αξιοπρεπές ποσοστό,αλλά δεν κατάφερε να περάσει αυτό του Σωτήρη.Ήταν πολύ καλός,αλλά ίσως το επιλεγόμενο τραγούδι δεν ήταν και πολύ δυνατό.Βέβαια έχει μεγάλες πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση.

9:22 Συνεχίζουμε ξανά με την ομάδα του Αντώνη Ρέμου.Ο Δημήτρης Γερογιάννης θα εμφανιστεί στη σκηνή του ¨Rising Star¨ με το τραγούδι ¨Super girl¨

9:16 Σημείωσε το 87%!Λίγο πεσμένος σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα,αλλά το ποσοστό του είναι εξαιρετικό.Ήταν πολύ καλός,αν και του πάνε τα πιο τρυφερά τραγούδια.Πολύ εύκολα θα περάσει στον ημιτελικό.

9:10 Το διαγωνιστικό κομμάτι ξεκινά με το Σωτήρη Καρυστινό από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου με
το τραγούδι ¨Πριγκιππέσα¨ του Σωκράτη Μάλαμα.

9:07 Έχουν μείνει 14 παίκτες και στο τέλος της βραδιάς θα έχουν απομείνει 13.Όλοι οι κριτές έχουν από 4 παίκτες εκτός από το Χρήστο Μάστορα,ο οποίος έχει μόνο δύο.

9:04 Απόψε θα τραγουδήσει η Δέσποινα Βανδή τις μεγάλες της επιτυχίες στο πλατό του ¨Rising Star¨.Παρεμπιπτόντως σήμερα είναι και πάρα πολύ όμορφη και υπέρλαμπρη...

9:01 Το σόου μόλις άρχισε!Ο Γιώργος Λιάγκας μας καλωσόρισε με ένα μαύρο κουστούμι...

8:55 Σε λίγα λεπτά ξεκινά ένα ακόμη live του ¨Rising Star¨ και το tvnea.com εννοείται πως θα είναι εδώ για να σας μεταφέρει τον παλμό,το προσκήνιο,το παρασκήνιο,φωτογραφικό υλικό και σχόλια...Η διαδικασία του ¨Hot seat¨ θα συνεχιστεί και απόψε,αλλά αυτή τη φορά θα φύγει μόνο ένας παίκτης.Το ποιος θα είναι και από ποια ομάδα θα εξαρτηθεί από τα ποσοστά που θα δώσετε εσείς...

Μείνετε λοιπόν για τις επόμενες 4 ώρες στην παρέα μας και δεν θα χάσετε...http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα