TVNEA Live:Ό,τι συμβαίνει στο 8ο live του Dancing with the stars 4! (#dwts4)

21:01 15/12/2013 - Πηγή: TVNea

1:00 Αυτό ήταν και σήμερα.Ελπίζουμε να σας κρατήσαμε όμορφη παρέα.Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβό μας για την επόμενη Κυριακή.Από τον tvmind πολλά φιλιά για μία όμορφη βραδιά,ένα όμορφο ξημέρωμα και μία υπέροχη εβδομάδα!!

12:57 Αρκετά αναμενόμενη ήταν η αποχώρηση.Την έκπληξη αποτέλεσε ο Ησαίας Ματιάμπα που η βαθμολογία του δεν ήταν για αποχώρηση.Η Στικούδη τα κατάφερε και σώθηκε,ενώ ο κόσμος βοήθησε σήμερα τη Μαίρη Συνατσάκη που είχε μια άσχημη επίδοση.Τέλος ο Λάκης Γαβαλάς
φαίνεται πως έχει μέλλον στο παιχνίδι.Ο κόσμος τον θέλει.

12:51 Από το Dancing with the stars αποχωρεί ο Άλεξ Κάβδας και η Κλώντια Άννα!

12:50 Προτεινόμενοι προς αποχώρηση είναι ο Ησαίας Ματιάμπα και ο Άλεξ Κάβδας!

12:49 Την επόμενη Κυριακή θα χορεύουν η Μαίρη Συνατσάκη και η Κατερίνα Στικούδη!

12:48 Στη χρυσή 7αδα θα είναι η Κλέλια Πανταζή και η Ευαγγελία Αραβανή!

12:46 Συνεχίζουν στο επόμενο live ο Λάκης Γαβαλάς και ο Μιχάλης Μουρούτσος!

12:16 Το διαγωνιστικό κομμάτι τελείωσε.Ο Μουρούτσος πήγε ανέλπιστα καλά,ενώ την έκπληξη την έκανε η Μαίρη Συνατσάκη που βρίσκεται για πρώτη φορά τόσο χαμηλά στον γενικό πίνακα κατάταξης.Γαβαλάς,Ματιάμπα και Στικούδη είναι φαβορί για αποχώρηση!

12:13 Η Ευγενία Μανωλίδου του έβαλε ένα 8αρι.(Άξιζε κατι παραπάνω).Η συνολική του βαθμολογία είναι 33 αθμοί.Μπήκε το πρώτο 9αρι.Τέλεια!!!

12:09 Εκπληκτική χορογραφία.Ο Μιχάλης έχει βελτιωθεί.Οι εναλλαγές ήταν πολύ καλές,το σώμα του ήταν πολύ ευλύγιστο και τον ρυθμό τον είχε μέσα του.Πρόβλημα παρατηρήθηκε στην έκφραση του.

12:01Επιστρέψαμε!Πάμε στο τελευταίο μας ζευγάρι.Μιχάλης Μουρούτσος και Άννα Πολύζου!

11:51 Η Ευγενία Μανωλίδου έβαλε ξανά 10!Συγκέντρωσαν 32 βαθμοί.Τέσσερα 8αρια.Πρωτιά....

11:47 Πολύ καλή χορογραφία.Ο Αλέξης Κωστάλας θα ήθελε κάποια αλλαγή στα κουστούμια.Το ύφος δεν μας άρεσε,αφού ήταν όντως αρκετά στημένο.

11:38 Συνεχίζουμε με την Κλέλια Πανταζή και τον Παύλο!

11:35 Υπερπαραγωγή.Αξίζει να τη δείτε την παράσταση.

11:28 Σειρά έχει ένα απόσπασμα από το Μιούζικαλ ¨Άννυ¨!

11:19 Πάμε σε διαφημίσεις και επιστρέφουμε σε λίγα λεπτά!

11:17 Η Ευγενία Μανωλίδου έβαλε 7.(Θα μπορούσε να βάλει κάτι παραπάνω).Συνολικά πήραν 31 βαθμοί.Του τα χάλασε ο Κωστάλας με το 7αρι του.

11:15 Πάρα πολύ γερή προσπάθεια.Ήταν πάρα πολύ καλοί.Η μετάβαση ήταν εξαιρετική.Η διάθεση τους τα ύψη και ο ρυθμός τους απίστευτος.

11:06 Πάμε να απολαύσουμε Ησαία Ματιάμπα και Μαρία Αντιμισάρη!

11:03 Η Ευγενία Μανωλίδου της έβαλε 8.Από την κριτική επιτροπή έλαβε 29 βαθμοί.Αρκετά καλά.

11:02 Σε σχετικά μέτρια επίπεδα η Κατερίνα.Κακό το jiveΈκαναν λάθη και έχασε βήματα.Καλή η ρούμπα.Όμορφη ήταν η μετάβαση

10:51 Επιστρέψαμε!Συνεχίζουμε με την Κατερίνα Στικούδη και τον Ηλία Μπούτση!

10:43 Πάμε σε διαφημίσεις και επιστρέφουμε!

10:41 Η Μανωλίδου μάλλον είδε άλλη χορογραφία.Έβαλε 9.Οι κριτές όμως τον απογοήτευσαν.Δύο 7αρια και δύο 6αρια.Συγκέντρωσαν συνολικά 26 βαθμοί.(Έχει πιθανότητες να αποχωρήσει)

10:36 Μέτρια ρούμπα,καλό πάσο ντόμπλε.Δεν υπήρχε συγχρονισμός,έκφραση και συναίσθημα.Πάντως η Δανδουλάκη είδε εξέλιξη(ότι πει).

10:28 Συνεχίζουμε με τον Άλεξ Κάβδα και την Κλώντια Άννα!

10:27 Απίστευτο!Η Μανωλίδου έβαλε 10!Οι υπόλοιποι αρκέστηκαν στα 8αρια.Συνολο 32 βαθμοί.Η καλύτερη τους βαθμολογία.Η Ευαγγελία έχει επιστρέψει για τα καλά στον όρο φαβορί.

10:25 Πολύ δυνατή η Ευαγγελία.Η μετάβαση ήταν πάρα πολύ καλή.Το quickstep ήταν τέλεια,ενώ ένα επίπεδο κάτω ήταν η σάμπα.Εξαιρετική...

10:15 Επιστρέψαμε με μία μπηχτή από την Ευγενία Μανωλίδου προς Γιάννη Λάτσιο!Για πάμε να δούμε τι θα κάνει η Ευαγγελία Αραβανή και ο Vladimir.

10:00 Είναι η καλύτερη του φορά.Είχε θεατρικότητα,έκφραση,ρυθμό και κέφι.Είναι αρκετά βελτιωμένος,όμως πρέπει να βελτιώσει τα πόδια του.Η Μανωλίδου έβαλε 8.Οι κριτές έβαλαν τέσσερα 6αρια.Σύνολο 24 βαθμοί.(Θα μπορούσε να πάρει και κανένα 7αρι)

9:48 Συνεχίζουμε με το Λάκη Γαβαλά και την Αναστασία!Εδώ όμως θα αντιστραφούν οι όροι...

9:45 Η Μανωλίδου έβαλε 8.Οι υπόλοιποι 7.Η συνολική του βαθμολογία είναι 28 βαθμοί.Μέτρια για τα δεδομένα της.

9:43 Πολύ καλή προσπάθεια.Αδυναμία παρατηρήθηκε στη μετάβαση,όμως είχαμε μια πλαστικότητα στις κινήσεις και μία αριστοκρατικότητα.Τέλος όλοι εντυπωσιάστηκαν με το βαλς της.

9:31 Ξεκινάμε δυναμικά με τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Γιούρι!

9:29 Λίγο δραματικοί δεν είναι οι παίκτες?Δεν μάθανε ότι πτωχεύσαμε...

9:27 Πολύ η κομψή η Συνατσάκη.Απλή και λιτή η Κλέλια,πανέμορφη η Αραβανή και μια από τα ίδια η Στικούδη.

9:24 Να σημειώσουμε πως σήμερα τα ζευγάρια θα χορέψουν 2 χορούς σε μια χορογραφία.Νέα πατέντα...

9:22 Υποδεχτήκαμε και την κριτική επιτροπή.Άνετη η Μανωλίδου.Για να δούμε θα είναι καυστική σήμερα?

9:19 To show μόλις άρχισε!Η Δούκισσα Νομικού μας καλησπέριζε με ενα καυτό μπλε μίνι.Πολύ ωραία μαλλιά με μπούκλες(κάτι που δεν έχουμε δει ποτέ από τη συγκεκριμένη).Τέλος για μένα τα παπούτσια της είναι άστοχα.

9:00 Σε λίγα λεπτά ξεκινά το 8o live του Dwts4.Έχουν μείνει πλέον στο παιχνίδι 8 ζευγάρια.Το παιχνίδι σιγά σιγά εξελίζεται σε αρένα μεγάλης μάχης,αφού φέτος(σε αντίθεση με πέρυσι) το ζευγάρι του τελικού δεν είναι φανερό.Η Συνατσάκη και η Αραβανή έχουν κάνει τη διαφορά.Λίγο πιο κάτω βρίσκεται ο Ματιάμπα με τον Μουρούτσο και την Πανταζή,που εχουν μεγάλες αυξομοιώσεις.Ο Λάκης Γαβαλάς αντέχει παρά τις χαμηλές βαθμολογίες.Ο Κάβδας είναι ο αδύναμος κρίκος,ενώ η Κατερίνα Στικούδη από φαβορί έγινε αουτσάιντερ.Guest κριτής σήμερα η Ευγενία Μανωλίδου,η οποία έχει εμπειρία και από το Dancing αλλά και από την κριτική επιτροπή(Ελλάδα έχεις ταλέντο)
Το tvnea θα είναι εδώ και σήμερα για αναμετάδοση,σχόλια,παρασκήνιο,κριτική και φωτογραφικό υλικό.Καλή διασκέδαση σε όλους και μείνετε συντονισμένοι.
Keywords
Τυχαία Θέματα