TOP TV: Το χλιαρό «MEGA με μία», ο μπάτλερ της Ελένης και το μεγάλο λάθος του ΣΚΑΪ

16:00 13/10/2014 - Πηγή: TVNea

Μας περιμένει μια πολύ «δύσκολη» εβδομάδα, αφού αυτή την περίοδο κάνουν πρεμιέρα πάρα πολλές εκπομπές και σήριαλ! Θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα περιμένουν την αγάπη και την υποστήριξη του τηλεοπτικού κοινού! Θα την έχουν;
Κάπως έτσι ξεκίνησε σήμερα το πρωί ο Μάρκος Σεφερλής στο MEGA παρουσιάζοντας το σόου του( ε… συγγνώμη εκπομπή του)στις 10 το πρωί! Το άγχος του ηθοποιού ήταν εμφανές αφού είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζει πρωινό. Η αλήθεια είναι ότι η εκπομπή δεν ήταν τόσο διαφορετική όσο διαφημιζόταν. Ήταν μια
πρωινή εκπομπή που όμως είχε παρουσιαστή έναν άνθρωπο που συγχρόνως είναι και ηθοποιός. Έτσι, όπως περιμέναμε, η εκπομπή ήταν λίγο από ένα κλασικό πρωινό και λίγο από Σεφερλή. Φάνηκε ότι οι ιθύνοντες του MEGA τον είχαν προειδοποιήσει ότι πρέπει να βάζει «φρένο» στις ατάκες του και στον «δυναμικό» θεατρικό του χαρακτήρα για να μην γίνει το πρωινό… Δελφινάριο! Τώρα αν τα κατάφερε θα το κρίνουν οι τηλεθεατές.
Ο Μάρκος στην έναρξη της εκπομπή απάντησε με τον δικό του τρόπο σε όλα τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να διώχνει συνεργάτες του, αλλά απάντησε και στις κακές κριτικές. Μεγάλη έκπληξη αποτέλεσε η γυναίκα του, Έλενα Τσαβαλιά, η οποία διαχειριζόταν τον τηλεοπτικό αέρα πάρα πολύ καλά… σαν να ήταν εκείνη η κεντρική παρουσιάστρια, όποτε φυσικά την άφηνε να μιλάει! Η εκπομπή αν και ήταν πολύ προβαρισμένη έκανε συνεχώς «κοιλιά» αλλά κάτι τέτοιο είναι αναμενόμενο αφού η εκπομπή από την πρώτη μέρα δεν μπορεί να έχει «δέσει». Ήταν ένα «χλιαρό» πρωινό!

Προσωπικά θα ήθελα λιγότερες φωνές, χειροκροτήματα, προβαρισμένα γέλια και αστεία! Οι υπόλοιποι συνεργάτες του απλά… συμπαθητικοί, αν και δεν μίλησαν πολύ, με φωτεινή εξαίρεση φυσικά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ο οποίος έχει τηλεοπτική εμπειρία στην συγκεκριμένη ζώνη και μεγάλο ταλέντο. Αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι πρέπει να κάνει κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση!
Από την άλλη ο Γιώργος και η Φαίη δεν έκαναν κάτι εντυπωσιακό, απλά προσπάθησαν ήρεμοι και χαλαροί να κάνουν την εκπομπή τους, αν και το βλέμμα τους συνεχώς «έπαιζε» αφού απέναντί τους είχαν μόνιτορ… που έβλεπαν τον Μάρκο, όπως συνηθίζεται στις εκπομπές να παρακολουθούν τον ανταγωνισμό.
ΑΣΧΕΤΟ: Πότε περιμένει ο ΑΝΤ1 να αποδεσμεύσει την Ναταλία Γερμανού; Όταν ήδη έχει αρχίσει την εκπομπή της στο «Ε TV»;
Πραγματικά κουράστηκα όλο αυτό το διάστημα να ακούω για την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη και την αποχώρηση του μπάτλερ της… από τη βίλα των Μελισσίων! Αυτό το αποκαλυπτικό και αποκλειστικό ρεπορτάζ κάποιων… έχει πραγματικά πολύ πλάκα! Και αυτός ο μπάτλερ… τί έχει ακούσει ο άνθρωπος; Και βασικά τι έχει πει; Σε άλλες εποχές η Τατιάνα θα είχε κινήσει "γη και ουρανό" για να τον έχει στην εκπομπή της! Λέτε να την κάνει την «τατιανιά» της; Ή τουλάχιστον ο Φουρθιώτης! Και αν δεν μπορεί να έχει τον ίδιο… ας έχει τη μάνα του!
Πόσα νεύρα έχει η Μαρία Ηλιάκη… δεν φαντάζεστε! Και δικαιολογημένα αφού η εκπομπή της δεν κάνει τα αναμενόμενα νούμερα και οι κριτικές που γράφονται και ακούγονται είναι «σκληρές»! Αλλά για τις τηλεθεάσεις της εκπομπής… δεν ξέρω αν φταίει μόνο η Μαρία! Ίσως φταίει και λίγο το κανάλι που όσο περνάει ο καιρός χάνει την «ταυτότητά» του. Το κανάλι του Φαλήρου δεν έχει μια σαφή κατεύθυνση για το τι κανάλι είναι! Είναι ενημερωτικό; Είναι ψυχαγωγικό; Είναι λίγο απ’ όλα; Αν έβρισκε την «ταυτότητά» του και γινόταν πιο σωστός ο προγραμματισμός, τότε σίγουρα όλες οι εκπομπές θα πήγαιναν καλύτερα! Τώρα εκεί που βλέπεις ντοκιμαντέρ… πετάγεται η Ψυχούλη και τρομάζεις λίγο (κακά τα ψέματα) και εκεί που πας να ηρεμήσεις σου έρχεται και άλλο «χτύπημα» αφού Ηλιάκη και Πουνέντης σχολιάζουν τις εμφανίσεις των επωνύμων και παίζουν ένα σωρό «άκυρα» παιχνίδια!
ΑΣΧΕΤΟ: Μεγαλύτερη εντύπωση στο «MEGA με μία» έκανε η πανέμορφη Τζούλια από το «κοινό» που θύμιζε την Δούκισσα Νομικού… παρά η ίδια η εκπομπή!
Το έχω ξαναπεί ότι φέτος θα είναι μία από τις πιο ανταγωνιστικές σεζόν της ελληνικής τηλεόρασης και αυτό μπορεί από τη μία να είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός αφού πολλές εκπομπές και σήριαλ βγαίνουν στον αέρα αλλά από την άλλη ο ανταγωνισμός δημιουργεί πολλά νεύρα, παραιτήσεις και απολύσεις. Ας ηρεμήσουν λοιπόν τα κανάλια και να μην κάνουν βεβιασμένες κινήσεις!
Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:Facebook: Χρήστος ΑϊβαλιώτηςE-mail: [email protected]://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα