Spata Live: Τα σχόλια για τη μεταγραφή Κουσουλού και η μπηχτή του Ουγγαρέζου

10:46 23/12/2015 - Πηγή: TVNea
Η αποκάλυψη του Δήμου Βερύκιου σήμερα το πρωί στην εκπομπή Happy Day έδωσε μια μικρή
πνοή στην ασθμαίνουσα τηλεοπτική πραγματικότητα. Ο δημοσιογράφος του ALPHA θέλησε με ένα κουίζ να δώσει την είδηση του, ότι άνθρωπος που βρίσκεται σε εκπομπή του καναλιού, μπροστά στις κάμερες, ετοιμάζεται να την κάνει για άλλες πολιτείες, αλλά η Σταματίνα Τσιμτσιλή του το χάλασε.
Η παρουσιάστρια είπε το όνομα του Πέτρου Κουσουλού και ο Δήμος Βερύκιος επιβεβαίωσε ότι ο μέχρι πέρσι
συμπαρουσιαστής του στο πρωινό του ραδιοφώνου του ALPHA είναι κοντά στα Καλημερούδια. Αυτή η είδηση ήρθε σαν συνέχεια της παρουσίας του δημοσιογράφου στα Καλημερούδια το πρωί της Δευτέρας, με αποτέλεσμα οι φήμες να οργιάσουν.
Στο Spata Live δεν άφησαν ασχολίαστα τα όσα έγιναν και μάλιστα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε και κάποια δηκτικά σχόλια τόσο για το Mega, όσο και για τον δημοσιογράφο. Η ρεπόρτερ της εκπομπής, η Σίσσυ, εξήγησε ότι ο Πέτρος Κουσουλός είχε αρνηθεί να κάνει δοκιμαστικό τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν έψαχναν στο Mega τα άτομα που θα πλαισιώσουν τη Ντορέττα, αλλά τώρα είναι έτοιμος να μπει στην ομάδα, πιθανότατα στη θέση του Βαγγέλη Χαρισόπουλου.

Ο Ουγγαρέζος πήρε τον λόγο και είπε: «Το ρεπορτάζ πρέπει να στραφεί στον ALPHA, γιατί εφόσον λέει ο Βερύκιος ότι ο Κουσουλός πάει στο Mega, αυτό σημαίνει ότι φεύγει σίγουρα από τον ALPHA». Όσο για την άρνηση του δημοσιογράφου να περάσει δοκιμαστικό, ο παρουσιαστής είπε μεταξύ πλάκας και μπηχτής: «Ο Κουσουλός είπε "ή θα μου κορνιζώσετε το Πούλιτζερ ή εγώ δεν περνάω δοκιμαστικό"».

Στο τέλος, με μπροστάρη τον Ουγγαρέζο, όλοι τους συμφώνησαν ότι η κίνηση του Mega να φέρει τον Κουσουλό στο ίδιο πλατό με τον Χαρισόπουλο ήταν αυτό που λέμε unfair. «Άρα τον πέρασαν στα Καλημερούδια κι ενώ ήταν εκεί ο Χαρισόπουλος. Και μετά λέτε γιατί εγώ τα λέω;». Να θυμίσουμε ότι αυτή ήταν η δεύτερη σερί μέρα που ο Ουγγαρέζος μιλάει με επιθετικό τόνο απέναντι στους πρώην εργοδότες του, οπότε υπάρχει φωτιά εκτός από καπνό.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα