«Major Crimes»: Ο νέος 3ος κύκλος επεισοδίων στο Star!

13:59 1/10/2016 - Πηγή: TVNea

Πρεμιέρα κάνει την προσεχή Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, στο Star ο 3ος κύκλος της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς «Major Crimes», που θα προβάλλεται από Τρίτη έως και Παρασκευή, στις 21:00.
Με πρωταγωνιστή την αγαπημένη ομάδα ντετέκτιβ, γνωστή στους τηλεθεατές του Star από την επιτυχημένη σειρά «The Closer», η σειρά διαδραματίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες και επικεντρώνεται σε ό,τι χρειάζεται να γίνει από την πλευρά του Νόμου για
να εξασφαλιστεί η οριστική καταδίκη των ενόχων και διερευνά τον τρόπο που η αστυνομία και οι εισαγγελείς συνεργάζονται για να στοιχειοθετήσουν μια υπόθεση, η οποία θα οδηγήσει στην ομολογία του ύποπτου και στη συνέχεια την υπογραφή μιας συμφωνίας ή την καταδίκη του από το δικαστήριο.
Η σειρά ξεκινάει με τους ντετέκτιβ του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες, που ασχολούνται με μεγάλα εγκλήματα, να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την αποχώρηση της πρώην αρχηγού τους και ότι πλέον βρίσκονται υπό τις εντολές της Σάρον Ρέιντορ. Σε αντίθεση με τις ανορθόδοξες μεθόδους της προκατόχου της, η αστυνόμος Σάρον Ρέιντορ τηρεί ευλαβικά τους Νόμους και τους κανονισμούς και καταφέρνει να «κλείνει» υποθέσεις, προς μεγάλη έκπληξη όλων των υφισταμένων της. Παράλληλα, έχει υπό την κηδεμονία της ένα νεαρό παιδί, που είναι βασικός μάρτυρας εναντίον ενός κατά συρροή δολοφόνου, τον Ράστι Μπεκ, που είχε μια δύσκολη ζωή...
Με την ίδια εξαιρετική ομάδα παραγωγής του «The Closer», η σειρά «Major Crimes» συνεχίζει στο ίδιο υψηλό επίπεδο δράσης, αγωνίας και αστυνομικού μυστηρίου.
Πρωταγωνιστεί, στο ρόλο της Σάρον Ρέιντορ, η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα («Χορεύοντας με τους λύκους», «Το ψάρι του πάθους») Μαίρη Μακ Ντάουελ.
Παίζουν οι G.W. Μπέιλι, Τόνι Ντένισον, Μάικλ Πολ Τσαν, Ρέιμοντ Κρουζ, Φίλιπ Π. Κιν, Κίραν Τζιοβάνι, Γκράχαμ Πάτρικ Μάρτιν, Ρόμπερτ Γκόσετ, Τζον Τένεϊ και Τζόναθαν Ντελ Άρκο, ενώ σε ρόλους γκεστ σταρ εμφανίζονται ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα και υποψήφιος για Όσκαρ, Τομ Μπέρεντζερ, ο Μάλκολμ Τζαμάλ Γουόρνερ («The Cosby Show») και η Λίντσεϊ Πράις («Τόλμη και Γοητεία», «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»).
Η σειρά είναι αμερικανικής παραγωγής 2014 - 2015 και θα ολοκληρωθεί σε 19 επεισόδια. http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα