H απίστευτη μεταμόρφωση του Matthew McConaughey

17:01 6/10/2015 - Πηγή: TVNea
Για την ταινία «Dallas Buyers Club», η οποία του χάρισε το πρώτο Όσκαρ και σηματοδότησε μία σημαντική στροφή στην καριέρα του, ο Matthew McConaughey, έκανε εξαντλητική διάιτα και έχασε περισσότερα από είκοσι κιλά.
Το φαγητό που στερήθηκε εκείνη την περίοδο, το απόλαυσε και με το παραπάνω, για τoν νέο του ρόλο για την ταινία «Gold», στην οποία εμφανίζεται με περιττά κιλά, λιγοστά μαλλιά, ψεύτικη μύτη και oδοντοστοιχία. Ο 45χρονος ηθοποιός
που έχει ανακηρυχθεί ως ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου, έκανε τα πάντα, για να χάσει την γοητεία του και να μοιάζει πραγματικά αγνώριστος.

Μάλιστα, δεν δίστασε να ξυρίσει το κεφάλι του. Ο McConaughey, κάθισε πρόθυμα στην καρέκλα του κουρέα και έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του, Camilla και τα δύο τους παιδιά, «αποχαιρέτησε» τα πλούσια μαλλιά του. Αφού ξύρισε το κεφάλι του, η 33χρονη Camilla του έδωσε ένα ενθαρρυντικό φιλί. Ο 7χρονος γιος του Levi, έμοιαζε εντυπωσιασμένος με την νέα εμφάνιση του πατέρα του.
Στο νέο φιλμ, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, θα ενσαρκώσει έναν άτυχο επιχειρηματία, τον Kenny Wells. Ο Wells είναι ονειροπόλος και πρόθυμος να κάνει τα πάντα για να αλλάξει την τύχη του...

protothemahttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα