Fashion Icon 2016 η Beyonce

10:45 8/6/2016 - Πηγή: TVNea
Τον τίτλο Fashion Icon 2016 κατέκτησε η δημοφιλής τραγουδίστρια στα CFDA (Council of Fashion Designers of America) Awards, που πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Υόρκη.
Η Beyonce ανέβηκε στη σκηνή φορώντας ένα τεράστιο καπέλο και Givenchy κοστούμι με ρίγες από στρας. Παραλαμβάνοντας
το βραβείο, ευχαρίστησε την πρόεδρο του CFDA, Diane von Furstenberg και την οικογένειά της. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στη μοδίστρα γιαγιά της, τη μητέρα και τον θείο της, που σχεδίαζαν όλα της τα ρούχα στο ξεκίνημά της. Μιλώντας για τη δύναμη που έχει η μόδα, ευχαρίστησε και όλους τους σχεδιαστές:
"Νιώθω τόση αγάπη και περηφάνια τώρα. Σας ευχαριστώ για αυτή την τεράστια τιμή. Από όσο θυμάμαι, η μόδα ήταν πάντα μέρος της ζωής μου. Η επίδραση της σε εμένα στην πραγματικότητα άρχισε πριν γεννηθώ. Οι περισσότεροι από εσάς δεν το ξέρετε, αλλά η γιαγιά μου ήταν μοδίστρα. Οι παππούδες μου δεν είχαν λεφτά και δε μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά τις σπουδές της μαμάς μου στο καθολικό σχολείο, οπότε η γιαγιά μου έραβε ρούχα για τους ιερείς και τις μοναχές και έκανε στολές για τους μαθητές σαν ανταλλαγή για τα δίδακτρα των σπουδών της μαμάς μου. Μετά κληροδότησε τη μητέρα μου με το δώρο αυτό και της έμαθε να ράβει.
Όταν ξεκινούσαμε με τις Destiny's Child, οι μεγάλες μάρκες δεν ήθελαν να ντύνουν τέσσερις μαύρες γυναίκες με καμπύλες. Και δε μπορούσαμε να έχουμε φορέματα σχεδιαστών. Η μαμά μου είχε απορριφθεί από κάθε showrοom στη Νέα Υόρκη. Αλλά όπως η γιαγιά μου, χρησιμοποιούσε το ταλέντο της και τη δημιουργικότητα της για να κάνει τα όνειρα των παιδιών της πραγματικότητα. Η μαμά μου και ο θείος μου ο Johnny, ο Θεός να έχει καλά την ψυχή του, σχεδίασαν όλα τα πρώτα μας κοστούμια και έκαναν κάθε κομμάτι με το χέρι, ράβοντας μεμονωμένα τα κρύσταλλα και τις πέρλες, βάζοντας τόσο πάθος και αγάπη σε κάθε μικρή λεπτομέρεια. Όταν φόραγα αυτά τα ρούχα στη σκηνή ένιωθα σαν την Καλέσι. Είχα ακόμα μια πανοπλία. Ήταν τόσο πιο βαθύ από οποιαδήποτε διάσημη μάρκα.
Η μαμά μου -που είναι τόσο υπέροχη και όμορφη και είναι εδώ απόψε, σ' αγαπώ - η γιαγιά μου και ο θείος μου ήταν πάντα μαζί μου ώστε να μην μπορώ να αποτύχω. Η μαμά μου στην πραγματικότητα σχεδίασε το νυφικό μου, το φουστάνι για τον χορό αποφοίτησης, το πρώτο μου φόρεμα για τα CFDA, το πρώτο μου φόρεμα για τα Grammy και η λίστα συνεχίζεται και αυτό είναι για μένα η πραγματική δύναμη και η δυναμική της μόδας. Είναι ένα εργαλείο για να βρίσκεις την ταυτότητα σου, την έκφραση και τη δύναμη σου. Υπερβαίνει το στιλ και είναι μια χρονοκάψουλα των πιο σημαντικών στιγμών μας. Επομένως, ένα ευχαριστώ στη μαμά μου, στον θείο και την γιαγιά μου. Σας ευχαριστώ που μου δείξατε ότι το να έχω παρουσία είναι κάτι πολύ περισσότερο από τα ρούχα που απλά φοράς και τη φυσική ομορφιά. Σας ευχαριστώ που μου δείξατε πως να μην δέχομαι ποτέ το όχι ως απάντηση. Σας ευχαριστώ που μου δείξατε πως να παίρνω ρίσκα, να δουλεύω σκληρά και να ζω τη ζωή μου στο έπακρο.
Θέλω να πω ευχαριστώ σε κάθε σχεδιαστή που δουλεύει ακούραστα για να κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν ότι μπορούν να γράψουν τις δικές τους ιστορίες. Είστε μάγοι, γλύπτες και μερικές φορές θεραπευτές. Σας ενθαρρύνω να μη ξεχάσετε αυτή τη δύναμη που έχετε ή να μην την παίρνετε ελαφρά. Έχουμε την ευκαιρία να συμβάλουμε σε μια κοινωνία που κάθε κορίτσι μπορεί να κοιτάει σε μια ταμπέλα ή σε ένα εξώφυλλο περιοδικού και να βλέπει τον εαυτό της. Η ψυχή δεν έχει χρώμα, δεν έχει σχήμα. Η δουλειά σας πηγαίνει πολύ παραπέρα από αυτό που μπορεί να δει το μάτι. Έχετε τη δύναμη να αλλάξετε την αντίληψη, να εμπνεύσετε και να δώσετε δύναμη, να δείξετε στους ανθρώπους πως να αποδεχτούν την περιπλοκότητα και τις ατέλειές τους και να δουν την ομορφιά, που είναι μέσα σε όλους. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για αυτό το υπέροχο βραβείο. Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη βραδιά. Να σας έχει ο θεός καλά".http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα