Bέτο Μπόμπολα για ειδήσεις Mega. Έρχονται εξελίξεις;

13:16 1/10/2014 - Πηγή: TVNea
Ο Φ. Μπόμπολας εξέφρασε τη ρητή διαφωνία του για τον προσανατολισμό του ενημερωτικού τομέα του Mega και ζήτησε να υπάρξουν αλλαγές στη διεύθυνση και τον προσανατολισμό.

Ωστόσο, δεν επήλθε συμφωνία για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά ο Φ. Μπόμπολας επιμένει στη θέση του ζητώντας να συγκληθεί γενική συνέλευση των μετόχων του Mega με τη διαδικασία που ορίζει ο νόμος.


Τελικά αποφασίστηκε να γίνει επεξεργασία συμβιβαστικής πρότασης που δεν είναι ακόμα σαφές στο προς ποια πλευρά θα κινηθεί εάν και ο Φ. Μπόμπολας δηλώνει αποφασισμένος να μην υποχωρήσει από τη θέση του για αλλαγές σε πρόσωπα και πράγματα.

Έτσι αποφασίστηκε τελικά να συνεδριάσει ξανά το διοικητικό συμβούλιο την Παρασκευή σε μία τελευταία προσπάθεια για μία κοινά αποδεκτή λύση κι αν αυτό δεν γίνει κατορθωτό τότε να προχωρήσει η κατά νόμο διαδικασία της έκτακτης σύγκλισης της συνέλευσης των μετόχων.

Πάντως, οι μέτοχοι που διαφωνούν με τον Φ. Μπόμπολα δεν εκφράζονται θετικά για τον ενημερωτικό τομέα, αλλά ζητούν αντί οι αλλαγές να γίνουν τώρα να δοθεί περιθώριο μέχρι το τέλος του χρόνου.

Γρηγόρης Μελάς / newsit http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα