Βρίσκοντας όπλα και πορνό μέσα στο Χριστουγεννιάτικο δώρο σου

Η μεγαλύτερη απογοήτευση που μπορεί να τύχει σε ένα 5 χρονο ή ένα 8χρονο, είναι να ανοίγει την κούτα του νέου δώρου – gadget που του έφερε ο (μπαμπάς) Άγιος Βασίλης και να μην βρίσκει αυτό ακριβώς που περίμενε.

Στην περίπτωση του 5χρονου Braydon Giles, ο Άι Βασίλης είχε υποσχεθεί ένα μεταχειρισμένο Nintendo 3DS. Ο συμπαθητικός άγιος (μπαμπάς) κράτησε την υπόσχεσή του, με την διαφορά πως το 3DS είχε στη μνήμη του και 9 φωτογραφίες από homemade πορνό, με stars μάλλον τους προηγούμενους ιδιοκτήτες του gadget (ή τους γονείς του πρώην ιδιοκτήτη).

Στην περίπτωση μίας 8χρονης που ζει με ανάδοχη οικογένεια, το αρκουδάκι που έλαβε ως δώρο από τον «έρανο» της τοπικής ενορίας της, είχε ένα όπλο. (!!!) Μπορεί το όπλο να μην μπορούσε να χρησιμοποιηθεί καθώς είχε αφαιρεθεί η ασφάλεια και είχε σβηστεί ο σειριακός αριθμός, αλλά και πάλι, είναι ένα όπλο, σύμφωνα με το digitallife.gr

Και στις δύο περιπτώσεις, οι μόνοι που είναι δυστυχισμένοι, είναι τα παιδιά. Στην περίπτωση του 5χρονου, γιατί δεν μπορεί να παίξει με το 3DS γιατί ο πατέρας του θα καταθέσει μήνυση κατά του καταστήματος από το οποίο το αγόρασε. Στην περίπτωση της 8χρονης γιατί η αστυνομία έχει κατάσχει το αρκουδάκι, προσπαθώντας να δει αν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση ο Άγιος έχει κάποια... bugs στη διαδικασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα