Βενιζέλος: Θα αντιμετωπίσουμε τη Χρυσή Αυγή ποινικά

Την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής ποινικά προτείνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, δεδομένου ότι «το άρθρο 29 του Συντάγματος δεν προβλέπει απαγόρευση πολιτικού κόμματος».

Παρουσιάζοντας σχετική πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος τόνισε

ότι «πρέπει να ενεργοποιηθούν όλες οι κρίσιμες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και να γίνουν τροποποιήσεις για τα εγκλήματα που διαπράττει η Χρυσή Αυγή».

«Τα εργαλεία για την καταπολέμηση του φαινομένου της Χρυσής Αυγής είναι ο Ποινικός Κώδικας και ο Κανονισμός της Βουλής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρότεινε την άμεση ενημέρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας και του προέδρου της Βουλής ώστε να υπάρξει μια διακομματική πρωτοβουλία εναντίον του ακροξεδιού κόμματος.

«Προτείνουμε να συσπειρωθούν όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου ανεξάρτητα από τις μνημονιακές ή αντιμνημονιακές απόψεις τους. Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να ανεχτεί τα φαινόμενα αυτά του ναζισμού. Δεν παίζουμε με αυτά», ξεκαθάρισε ο κ. Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έθεσε επίσης ως προτεραιότητα την αντιμετώπιση της επιρροής που ασκεί η Χρυσή Αυγή στην αστυνομία, τα σχολεία, την εκκλησία και τα ΜΜΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα