Τρίτη 17/12//14: Ερμής στον Αιγόκερω: Ας σοβαρευτούμε!

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, δίνοντάς μας μέχρι το απόγευμα ευκαιρίες να καλλωπίσουμε και να καλλωπιστούμε,…

Μετά τις 4.50 μ.μ. μπαίνουμε πια στα βαθιά νερά του Σκορπιού και όλες οι διεργασίες γίνονται πιο επίμονες και απαιτητικές, ενώ υπάρχει η τάση για ενδοσκόπηση και ξεκαθαρίσματα.

Το γεγονός της ημέρας βέβαια είναι ο Ερμής στον Αιγόκερω, που προτρέπει τους πάντες και περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια, να σοβαρευτούν και να κυνηγήσουν

στόχους, είτε στον τομέα των οικονομικών είτε στις σχέσεις τους.

Ο Ερμής λειτουργεί ως προπομπός της έλευσης του Ήλιου στον Αιγόκερω που δείχνει ότι θα γίνει πιο επιτακτική η ανάγκη όλων μας να ασχοληθούμε με θέματα δομών και ουσίας. Γενικότερα, η συγκέντρωση των πλανητών στον Αιγόκερω, το επόμενο διάστημα, θα φέρει μεγαλύτερη αναστάτωση στα κοινωνικά και πολιτικά θέματα, αλλά θα αυξηθούν και οι προσπάθειές μας να βάλουμε τάξη στην προσωπική μας ζωή.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως: Αν και τ' άστρα προστάζουν σοβαρότητα, υπάρχουν ακόμα πλανήτες στα ζώδια του αέρα και της φωτιάς, που εξακολουθούν να τονίζουν ότι έχει να κάνει με την έμπνευση, τη φαντασία, τη γενναιοδωρία, την πρωτοπορία και την επαναστατικότητα!

Τα σημερινά αστρολογικά highlights των ζωδίων:

- Το πεδίο δράσης των ζωδίων του αέρα και της φωτιάς μέχρι το βραδάκι μπορεί να επεκταθεί σε θέματα σχετικά με επικοινωνία, κοινωνικότητα, καλλωπισμό, συνεννοήσεις, συμβιβασμούς.

- Από το απόγευμα και μετά σοβαρότητα, επιφυλακτικότητα, επιμονή και πείσμα στη δράση ευνοούν κυρίως τα ζώδια της γης και του νερού.

- Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω ευνοεί περισσότερο Αιγόκερους και Καρκίνους, σε θέματα οικονομικά, παραγωγικών ιδεών σχεδιασμού, καθώς και απολαβών από τους άλλους. Μια δυναμική επιστροφή ενός Κριού μπορεί να συμβεί στη ζωή τους και τα πράγματα να σοβαρέψουν!

- Ο Ερμής στον Αιγόκερω ευνοεί επίσης Σκορπιούς, Ταύρους, Ιχθύες και Παρθένους, ζώδια στα οποία η τάξη και η λογική είναι ζωτικής σημασίας.

- Οι Λέοντες των πρώτων ημερών θα μπουν σε τάξη και οι Ζυγοί θα βάλουν ποιότητα στη ζωή τους

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/12;

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/2

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 17 έως 19 Δεκεμβρίου

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Τρίτη 17 Δεκεμβρίου

Keywords
Τυχαία Θέματα