Το VW JETTA ανανεωμένο στη Νέα Υόρκη

To Jetta, το μικρό σεντάν της VW, μπορεί να μην είναι πολύ δημοφιλές στην Ευρώπη στις ΗΠΑ όμως είναι διαχρονικά best seller κι αυτός είναι ένας ικανός λόγος προκειμένου η ανανεωμένη του εκδοχή να παρουσιαστεί στην έκθεση της Νέας Υόρκης.

Ελαφρώς διαφοροποιημένη τόσο μπροστά όσο και πίσω, των φωτιστικών συμπεριλαμβανομένων και βελτιωμένη περίπου 10% από πλευράς αεροδυναμικής.

Το τελευταίο επιτεύχθηκε με μικρές επεμβάσεις στις γρίλιες της μάσκας, που σε κάποιες εκδόσεις θα είναι μετακινούμενες (στο υβριδικό είναι μερικώς καλυμμένες),

στην καινούργια διαμόρφωση των φτερών, αλλά και στην κάλυψη του δαπέδου. Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό, με καινούργια όργανα, νέες επενδύσεις και διαφοροποιήσεις στο διάκοσμο.

Σε ότι αφορά τους κινητήρες όλη η γκάμα έχει αναβαθμιστεί με στόχο –ποιον άλλο;- τη μείωση της κατανάλωσης και τον περιορισμό των εκπομπών ρύπων, ενώ προστίθεται και ένας νέος diesel, ο 2.0 TDI, με 150 ίππους και 320 Nm ροπής.

Αναβαθμισμένα είναι φυσικά και τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, ενώ η διάθεση του ανανεωμένου Jetta στην Ευρώπη θα ξεκινήσει από το φθινόπωρο.

Γιάννης Σκουφής

Πηγή: carzine.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα