Το Microsoft Dynamics CRM 2013 κάνει τη δουλειά προσωπική υπόθεση

Η Microsoft παρουσιάζει τη νέα έκδοση του Microsoft Dynamics CRM, σχεδιασμένη για να βοηθήσει τους εργαζόμενους να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους και να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες τους.

Η Microsoft Corp. ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να διαθέσει την

επόμενη έκδοση του Microsoft Dynamics CRM το φθινόπωρο του 2013. Σχεδιασμένη για να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που οι επιχειρήσεις συνεργάζονται με τους πελάτες τους, η νέα έκδοση του Microsoft Dynamics CRM αντιπροσωπεύει μια νέα προσέγγιση στην ανάπτυξη και υλοποίηση επιχειρηματικών λύσεων τοποθετώντας τον εργαζόμενο στο κέντρο.

Διαθέσιμο τόσο στο cloud ως Microsoft Dynamics CRM OnlineFall’13 Release, όσο και σε on-premise έκδοση ως Microsoft Dynamics CRM 2013, θα προσφέρει πιο προσωποποιημένη εμπειρία στους επαγγελματίες των πωλήσεων, του μάρκετινγκ και της εξυπηρέτησης πελατών. Η νέα έκδοση θα προσφέρει στους χρήστες την δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στην πληροφορία από διαφορετικές συσκευές και υιοθετεί ένα νέο και απλό περιβάλλον χρήσης. Επιτρέπει έτσι στους χρήστες να έχουν πρόσβαση τόσο σε πληροφορίες που έχουν σχέση με την εργασία τους, όσο και σε παρεμφερή δεδομένα τα οποία θα τους προσφέρουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα τους πελάτες τους και τις ανάγκες τους. Η νέα έκδοση του Microsoft Dynamics CRM προσφέρει επίσης καλύτερες δυνατότητες κοινωνικής συνεργασίας, ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να συνδέονται με τους σωστούς ανθρώπους, τις σωστές πηγές, τη σωστή στιγμή.

«Οι πελάτες δεν θέλουν πλέον να πωλούνται σε κανέναν. Έχουν τη γνώση και επικοινωνούν μέσω των κοινωνικών και επαγγελματικών τους δικτύων για να πραγματοποιήσουν τις αγοραστικές τους αποφάσεις. Αυτό που πλέον περιμένουν από τις επιχειρήσεις, είναι να τους βοηθήσουν να κάνουν τη σωστότερη επιλογή», δήλωσε ο BobStutz, CorporateVicePresident, MicrosoftDynamicsCRM. «Το MicrosoftDynamicsCRM βοηθάει τους εργαζόμενους να συνδέονται με τους πελάτες τους με έναν πιο προσωπικό τρόπο-δίνοντας τους την πληροφορία που χρειάζονται προκειμένου να επιλέξουν τις σωστές λύσεις, ώστε να επέλθει αύξηση των πωλήσεων και να βελτιωθεί η σχέση μαζί τους».

Τρόποι διάδρασης με τους πελάτες

Τοποθετώντας τους εργαζόμενους στο επίκεντρο και κατανοώντας το πώς εργάζονται και τι χρειάζονται για να επιτύχουν τους στόχους τους, το νέο MicrosoftDynamicsCRM έχει χαρακτηριστικά που τους βοηθούν στην εργασία τους.

Ταιριάξτε τους πελάτες σας με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που χρειάζονται, κάνοντας τα ακόλουθα:

Χρησιμοποιώντας το MarketingPilot, τη λύση της Microsoft για την διαχείριση των ενεργειών μάρκετινγκ, η οποία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να σχεδιάσουν τις καμπάνιες τους, να τις εκτελέσουν και να τις παρακολουθήσουν, προσφέροντας μια σταθερή εμπειρία πελατών μέσω κοινωνικών και ψηφιακών καναλιών. Κατανοήστε επίσης τα ψηφιακά αποτυπώματα των πελατών και μετατρέψτε τα σε ευκαιρίες πώλησης, οι οποίες στη συνέχεια μπορούν να παρακολουθηθούν από το σύστημα πωλήσεων.

Προσφέροντας δυνατότητα αυτοματοποίησης των επιχειρησιακών διαδικασιών όπως του κύκλου πώλησης, της εξυπηρέτησης του πελάτη κλπ, επιτρέποντας στους εργαζόμενους να τις αλλάξουν ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Εμπλακείτε την κατάλληλη στιγμή ώστε να έχετε βέλτιστα αποτελέσματα, κάνοντας τα ακόλουθα:

Υιοθετώντας ένα νέο περιβάλλον εργασίας βασισμένο σε βέλτιστες πρακτικές, βοηθήστε τις ομάδες πωλήσεων να μετατρέψουν εύκολα τις ευκαιρίες σε συμφωνίες. Ταυτόχρονα, δώστε στον οργανισμό σας τη δυνατότητα να γίνει ανθεκτικότερος στις αλλαγές τις αγοράς.

Επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στη λειτουργικότητα και τις αναλύσεις από οπουδήποτε μέσα από τις νέες εφαρμογές σε iPad και Windows 8 tablets. Λίγο μετά την διαθεσιμότητα της νέας έκδοσης του Microsoft Dynamics CRM, η Microsoft σχεδιάζει να προσφέρει μια νέα touch-optimized εμπειρία για κινητές συσκευές Windows Phone 8, i Phone και Android εκτείνοντας την προσβασιμότητα των χρηστών στις πληροφορίες CRM των αγαπημένων τους συσκευών.

Βελτιώστε τις σχέσεις σας με τους πελάτες για να προάγετε την αφοσίωση τους προς τον οργανισμό σας, κάνοντας τα ακόλουθα:

Προσφέροντας δυνατότητες συνεργασίας μέσω του Yammer απευθείας μέσα από το Microsoft Dynamics CRM, βοηθώντας τους εργαζόμενους να προσφέρουν μοναδικές υπηρεσίες στους πελάτες.

Συνδέοντας το Lync και το Skype, βοηθώντας τους εργαζόμενους να πλησιάσουν τους πελάτες τους και τις κοινότητες τους σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να ενημερώνονται καλύτερα και να χτίζουν πιο προσωπικές και ανθεκτικές σχέσεις.

Ως μέρος του έργου της Microsoft να προσφέρει τις λειτουργίες του Netbreeze – της λύσης που πρόσφατα εξαγόρασε και αφορά στην παρακολούθηση και ανάλυση της δραστηριότητας του κάθε πελάτη στα κοινωνικά δίκτυα – μέσα από το Microsoft Dynamics CRM, η εταιρεία επίσης θα προσφέρει μία περιορισμένη beta έκδοση της συγκεκριμένης υπηρεσίας το φθινόπωρο του 2013.

Οι ενδιαφερόμενοι καθώς και οι πελάτες του Microsoft Dynamics CRM μπορούν να μάθουν περισσότερα για το Microsoft Dynamics CRM στο http://www.microsoft.com/en-us/dynamics/crm-vision.aspx. Οι συνεργάτες του Microsoft Dynamics CRM μπορούν να ακολουθήσουν το λανσάρισμα στο https://mbs.microsoft.com/partnersource/solutions/CRM/CRMLaunchPage.htm.

Επιπλέον μπορούν να ακολουθήσουν τη κοινότητα του Microsoft Dynamics CRM @MSDynamics CRM, στο http://www.twitter.com/msdynamicscrm

Σχετικά με το Microsoft Dynamics

Στην καρδιά κάθε επιτυχημένη επιχείρησης είναι οι άνθρωποι που πραγματοποιούν. Το MicrosoftDynamics σχεδιάζει σύγχρονες επιχειρηματικές λύσεις που ενδυναμώνουν τους χρήστες με χρήσιμα εργαλεία που τους επιτρέπουν να κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι εύκολες στη χρήση εφαρμογές μας μπορούν να προσαρμοστούν στον τρόπο που οι άνθρωποι και τα συστήματα λειτουργούν, βοηθώντας στη γρήγορη ανάπτυξη των επιχειρήσεων σε έναν κόσμο που αλλάζει γρήγορα.

Keywords
Τυχαία Θέματα