Τι έδειξε η νεκροψία για τα αίτια θανάτου του Philip Seymour Hoffman

22:06 5/2/2014 - Πηγή: NewsBomb

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτηματικά για την ακριβή αιτία θανάτου του Philip Seymour Hoffman, καθώς η νεκροψία του 46χρονου ηθοποιού δεν κατέληξε σε κάποιο αποτέλεσμα.


Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της Νέας Υόρκης, Τζούλι Μπόλσερ, για τον καθορισμό της ακριβούς αιτίας και των συνθηκών θανάτου του Seymour Hoffman θα χρειαστούν

περαιτέρω εξετάσεις.

Νωρίτερα την Τετάρτη, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε τέσσερις συλλήψεις, προσπαθώντας να βρει από που προήλθε η ηρωίνη που είχε στο διαμέρισμά του ο Χόφμαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ 46χρονος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός την Κυριακή, στο μπάνιο του διαμερίσματός του στη Νέα Υόρκη, με την βελόνα καρφωμένη στο μπράτσο.

Λίγους μόνο μήνες πριν τον θάνατό του, ο Χόφμαν είδε την ζωή του να παίρνει άσχημη τροχιά, αρχής γενομένης με τον χωρισμό του. Μόλις το περασμένο Φθινόπωρο, χώρισε από την επί σειρά ετών αγαπημένη του, την σχεδιάστρια ρούχων Mimi O' Donnell, με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά, τον Cooper Alexander, την Tallulah και την Willa, ηλικίας 10, 7 και 5 ετών, αντίστοιχα.

Μετά τον χωρισμό, ο 46χρονος σταρ εγκατέλειψε το πολυτελές σπιτικό τους και νοίκιασε ένα μικρό διαμέρισμα, εκείνο στο οποίο έμελε να πέσει η αυλαία... Aν και ο ίδιος είχε παραδεχθεί την εξάρτησή του από τις ουσίες, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο χωρισμός τον οδήγησε στα άκρα.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Χόφμαν έγινε στις 17 Ιανουαρίου, στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Sundance, στην Γιούτα, όπου ο ίδιος απέφυγε να κάνει πολλές δηλώσεις, ενώ, δύο ημέρες μετά, στις 19 Ιανουαρίου, απαθανατίστηκε στην τελευταία του πόζα, στο «The Collective and Gibson Lounge».

Διαβάστε επίσης:
Συλλήψεις για τον θάνατο του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν

Keywords
Τυχαία Θέματα