Τεράστια προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους στα Ιωάννινα (pics)

06:15 1/1/2015 - Πηγή: NewsBomb
Οι ισχυρότατοι άνεμοι που έφτασαν και τα 9 μποφόρ στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων, συνεχίζουν να προκαλούν πτώσεις δέντρων.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι στη διάρκεια της αποψινής νύχτας, Πυροσβεστική και Αστυνομία έχουν λάβει δεκάδες κλήσεις για πτώσεις δέντρων. Σε δυο περιπτώσεις, στην περιοχή των Λακκωμάτων, από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Στην πρώτη περίπτωση, ένα δέντρο έπεσε στην οδό Αγίου Κοσμά 63 και έκοψε τα καλώδια της ΔΕΗ. Λίγο αργότερα, την πορεία ενός μεγάλου πεύκου προς το μπαλκόνι πολυκατοικίας, ανέκοψε μια κολόνα

της ΔΕΗ, αλλά είναι αμφίβολο αν θα αντέξει την πίεση τις επόμενες ώρες. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην συγκεκριμένη περιοχή, έχει διακοπεί.

Στην περιοχή του άλσους, μια στέγη που αποκολλήθηκε από την ταράτσα πολυκατοικίας, έπεσε πάνω σε τρία αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα τα οχήματα να υποστούν πολύ σοβαρές ζημιές. Ευτυχώς από την πτώση δεν τραυματίστηκε κανείς.

Στο μεταξύ, χωρίς νερό και ρεύμα, παραμένουν πολλές περιοχές των Ιωαννίνων. Οι βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ είναι πολλές και τα συνεργία του ΔΕΔΗΕ, δουλεύουν ακατάπαυστα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία!

Πηγή: epirusgate.blogspot.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα