Τέλος στις αστοχίες ζητά ο Α. Σαμαράς

Εντολές να μπουν τέλος στις αστοχίες έδωσε ο πρωθυπουργός – Καχυποψία με το ΠΑΣΟΚ για τις διαρροές

Να τερματιστούν τα λάθη και οι αστοχίες που προέκυψαν τις πρώτες ημέρες της νέας κυβέρνησης ζητά ο πρωθυπουργός, μετά και την αναγκαστική παραίτηση του κ. Γ. Βερνίκου από τη θέση του υφυπουργού Ναυτιλίας.

Ο κ. Σαμαράς συζήτησε το θέμα του κ. Βερνίκου και κατά τη χθεσινή συνάντηση που είχε με τους κ.κ. Ε. Βενιζέλο

και Φ. Κουβέλη στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Πάντως, αμέσως μόλις ετέθη ζήτημα του κ. Βερνίκου, ο κ. Σαμαράς αποδέχθηκε την παραίτηση του υφυπουργού πριν καν... υποβληθεί και χωρίς να προηγηθεί συνεννόηση με τον κ. Βενιζέλο, που πρότεινε το συγκεκριμένο πρόσωπο για τη θέση του υφυπουργού.

Από τη πλευρά του, ο κ. Βενιζέλος, με επίσημες διαρροές υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τίποτα για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Βερνίκου.

Αυστηρές συστάσεις από το Μέγαρο Μαξίμου

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός έδωσε εντολές προς τους συνεργάτες του να ελέγξουν και πάλι όλους τους υπουργούς της κυβέρνησης. Η ίδια εντολή ισχύει και για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα υπουργικά γραφεία, το επόμενο διάστημα.

Η κυβέρνηση επιχειρεί τώρα να κλείσει οριστικά την υπόθεση Βερνίκου, ώστε να μη διαταραχθεί η συνοχή της κυβέρνησης. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η έλλειψη κάθε είδους απάντησης από το Μέγαρο Μαξίμου στις αναφορές της Ιπποκράτους που έκαναν λόγο για «έλλειψη στελεχών της ΝΔ».

Keywords
Τυχαία Θέματα