Συναίνεση ζητεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο

Την ανάγκη συναίνεσης στις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα υπογραμμίζει ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, που ανησυχεί για τις…

«Θα είναι καταστροφικό αν για ορισμένα συμφέροντα πολιτικών κομμάτων και προσώπων, πολωθεί περισσότερο το πολιτικό σκηνικό και επικρατήσει η αβεβαιότητα και η στείρα πολιτική αντιπαράθεση» δήλωσε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Όπως είπε, «κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αυτή την ώρα αν θα υπάρξει εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, άρα και συνέχιση

της πορείας της σημερινής κυβέρνησης, ή η χώρα θα οδηγηθεί σε βουλευτικές εκλογές... Οποιοσδήποτε πολίτης όμως που είναι έστω και λίγο γνώστης της αγοράς, μπορεί να δει μία σειρά από σημάδια που δείχνουν ότι η πολιτική αβεβαιότητα δεν ευνοεί σε καμία περίπτωση την προσπάθεια για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Χαρακτηριστικότερο είναι βέβαια η "βουτιά" του Χρηματιστηρίου».

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας, ζητάει από όλους τους εμπλεκόμενους που κρατούν την τύχη της χώρας στα χέρια τους να κοιτάξουν πρώτα και πάνω απ΄όλα την ανάγκη για δημιουργία ενός σταθερού περιβάλλοντος που δεν θα επηρεάσει αρνητικά τους οικονομικούς δείκτες.

«Σε καμία περίπτωση αυτήν τη στιγμή δεν παίρνουμε θέση υπέρ ή κατά των εκλογών, καθώς όλοι μας οφείλουμε να σεβαστούμε απόλυτα τους νόμους και το Σύνταγμα του Κράτους, όπως και τη βούληση του ελληνικού λαού», είπε ο κ. Χατζηθεοδοσίου, υπογραμμίζοντας ότι η οικονομία και κυρίως η κοινωνία έχουν ανάγκη από στοχευμένες κινήσεις εξόδου από την κρίση και την ύφεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα