Συμφωνήθηκε αμοιβαία πιστοποίηση ελληνικών και κινεζνικών προϊόντων

Τη μεγάλη συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας, που υπεγράφη μεταξύ της ελληνικής ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. με τον κινεζικό κολοσσό CQM (China Quality Mark…

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. γιαννίδης, μιλώντας στην τελετή υπογραφής της συμφωνίας ανέφερε ανάμεσα σε άλλα, ότι η ελληνοκινεζική επιχειρηματική συνεργασία προχωρά και ότι η Ελλάδα πρέπει να κερδίσει το στοίχημα της αύξησης των ελληνικών εισαγωγών στην αγορά της Κίνας και της μείωσης του ελλείμματος στο εμπορικό ισοζύγιο εις βάρος της Ελλάδας.

Όπως

ανέφερε ο σύμβουλος της εταιρείας ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. στην Κίνα κ. Δημήτρης Μούρσας και μέλος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου η συμφωνία, που υπέγραψε η ΕΒΕΤΑΜ ΑΕ, ο μοναδικός ελληνικός φορέας πιστοποιήσεων δημοσίου συμφέροντος, με την CQM (China Quality Mark Certification Group), έναν από τους μεγαλύτερους κρατικούς κινεζικούς φορείς πιστοποιήσεων με γραφεία στις 30 σημαντικότερες κινεζικές πόλεις, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες στον χώρο των πιστοποιήσεων μεταξύ της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και της Ελλάδας και κατ΄ επέκταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα