Σταυρίδης: Δεν έκανα τίποτα μεμπτό

Ο πρώην πλέον πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ δηλώνει πως δεν αντιλαμβάνεται τους λόγους αποπομπής του από το Ταμείο.

Τη δική του απάντηση για τους λόγους που τον οδήγησαν σε παραίτηση εξήγησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρώην πλέον πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης, μια ημέρα μετά από την αποπομπή του από το Ταμείο, ύστερα από το ταξίδι του με ιδιωτικό αεροσκάφος του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη.

«Δεν έκανα τίποτε μεμπτό», τόνισε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο κ. Σταυρίδης υποστηρίζοντας πως δεν επρόκειτο

για αφέλεια αλλά για επιλογή.

«Καταλαβαίνω ότι ζούμε σε μια υποκριτική κοινωνία… Είμαι απόλυτα διαφανής και θεωρώ ότι δεν μπορώ και δεν πρέπει να κρύβομαι... Δεν είχα καμία μύγα για να μυγιαστώ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αν και δήλωσε ότι σέβεται και αποδέχεται πλήρως την απόφαση της κυβέρνησης, είπε πως δεν ξέρει «αν αυτή ήταν η αφορμή ή η αιτία».

«Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να έφερα την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό σε δύσκολη θέση και γι΄αυτό λυπάμαι βαθύτατα... Ξέρω ότι είμαστε βορά σε μια δημοσιότητα η οποία είναι αμείλικτη», επισήμανε και πρόσθεσε: «Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια. Κινούμεθα σε ένα πολιτικό σύστημα το οποίο δέχεται πιέσεις γιατί η κοινωνία δεν αντέχει».

Ο κ. Σταυρίδης υπεραμύνθηκε του έργου του ΤΑΙΠΕΔ και διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα λόγω της απομάκρυνσής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα