Σκάνδαλο παιδεραστίας στο «Sesame Street»

Ο άνθρωπος που δάνειζε τη φωνή του στον Έλμο, τον χαρακτήρα της παιδικής σειράς «Sesame Street» (Σουσάμι άνοιξε), ο μαριονετίστας Κέβιν Κλας κατηγορείται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με ένα ανήλικο αγόρι.

Ο Κλας, 52 ετών, απομακρύνθηκε από την παιδική σειρά μέχρι να αντιμετωπίσει τις «δυσφημιστικές» κατηγορίες, όπως ο ίδιος τις χαρακτηρίζει, από το άτομο με το οποίο διατηρούσε σχέση. «Είμαι γκέι. Ποτέ δεν ντράπηκα γι' αυτό, ούτε προσπάθησα να το κρύψω, όμως πίστευα ότι πρόκειται για ένα προσωπικό ζήτημα. Είχα σχέση με τον κατήγορο», δήλωσε ο μαριονετίστας.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες,

το άτομο με το οποίο είχε σχέση ήταν ανήλικο. Ο Κλας ήταν τότε 45 και το αγόρι 16 ετών. Ο ίδιος όμως υποστηρίζει ότι ο φίλος του δεν ήταν 16 ετών, αλλά 17, ηλικία στην οποία έχει ισχύ η συναίνεση, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

«Ήταν κάτι συναινετικό, μεταξύ δύο ενηλίκων και είμαι πολύ λυπημένος που προσπαθεί να το παρουσιάσει σαν κάτι που δεν έγινε. Κάνω ένα διάλειμμα από την ομάδα του Sesame μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι δυσφημιστικές κατηγορίες», δήλωσε ο Κλας.

Η παιδική σειρά Sesame Street παίζεται στις ΗΠΑ από το 1969 και μαθαίνει στα παιδιά τα βασικά της γραφής, της ανάγνωσης και της αριθμητικής.

Διαβάστε επίσης:

Βασανιστήρια στο Γκουαντάναμο με τα τραγούδια του «Sesame Street»

Keywords
Τυχαία Θέματα