Σελήνη στους Διδύμους: Αέρινη γοητεία και επικονωνιακή διάθεση

Σήμερα, η Σελήνη εξακολουθεί να «κόβει βόλτες» στους Διδύμους, όπου δίνει τα ρέστα της επικοινωνιακά, απαλλαγμένη πια από τα χθεσινά…

Και δεν είναι μόνο η Σελήνη, διότι η Αφροδίτη βρίσκεται επίσης στο αεικίνητο ζώδιο των Διδύμων και σήμερα που σχηματίζει ευνοϊκή όψη εξαγώνου με τον αγαθοεργό Δία… ποιος την πιάνει. Φλερτ, βόλτες, κουβέντες όλο νόημα αλλά και χωρίς νόημα, διάθεση για χαρά και παιχνίδι, αγάπη, δοτικότητα, όμορφα δώρα, αισιοδοξία και άλλα τέτοια καλούδια μας περιμένουν

για να τα απολαύσουμε!

Η μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εύκολη ή «εύπεπτη», παρά τις δυσκολίες και τα απόλυτα αιτήματα που βάζουν οι πλανήτες οι οποίοι βρίσκονται σε γήινα ζώδια και απαιτούν οριστικές λύσεις σε οικονομικά και γενικότερα υλικά θέματα. Πιο συγκεκριμένα, πέρα από το ανάλαφρο κλίμα των Διδύμων που προκαλείται από την παρουσία της Σελήνης και της Αφροδίτης στο ζώδιο, σήμερα ο Ερμής και ο Άρης από το πρακτικό και συντηρητικό ζώδιο του Ταύρου έρχονται σε επαφή με τα απόλυτα και δομικά αιτήματα που θέτει ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω.

Οι επίμονες διεκδικήσεις και οι καταλυτικές αλλαγές που φέρνουν οι συγκεκριμένες όψεις, θα γίνουν έντονα αισθητές σε όλους μας, σε μικρότερη ή μεγαλύτερη κλίμακα.

Ας σημειωθεί εδώ, ότι οι όψεις του Ερμή και του Άρη με τον Πλούτωνα είναι ευμενείς (τρίγωνα), πράγμα που σημαίνει ότι ανεξαρτήτως της «μοιραίας» φύσης τους, η ενέργειά τους εκλύεται αρμονικά και μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική στους τομείς που επηρεάζει.

Μπορούμε λοιπόν, να έχουμε μια ευχάριστη, ανάλαφρη και ερωτική μέρα, ενώ παράλληλα θα τρέχουν τα «σοβαρά» ζητήματα. Άλλωστε οι ουρανοί μας κάνουν δώρο, τις σημερινές ευεργετικές πλανητικές όψεις και εμείς οφείλουμε να τις δεχτούμε με ευχαρίστηση!

Άκουσε αναλυτικά τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε ΟΛΑ τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

https://soundcloud.com/astrology_gr/15042015a

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/4;

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 22/4 έως 24/4

Ταύρος: Τα 7 must για να κυριαρχήσεις στη ζωή σου

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/4

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Τετάρτη 22 Απριλίου

Keywords
Τυχαία Θέματα