Σε ημιθανή κατάσταση το 33 ημερών αγγελούδι

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το μόλις 33 ημερών αγοράκι που μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τη Λέρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου με συμπτώματα ασιτίας.

Σύμφωνα με cretalive.gr, το βρέφος είναι σε ημιθανή κατάσταση, με πολυοργανική ανεπάρκεια, ενώ μετά την μεταφορά του στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ παρουσίασε και συμπτώματα σήψης.

Οι γιατροί εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικοί για την εξέλιξη της κατάστασης του, επισημαίνοντας ότι κάθε λεπτό

που περνά είναι κρίσιμο , ενώ δεν μπορούν ακόμα να αναφερθούν με ακρίβεια στις αιτίες που οδηγήθηκε στο σημείο να "χαροπαλεύει"

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο όταν ενημερώθηκε ο παιδίατρος του Νοσοκομείου Λέρου σχετικά με επείγον περιστατικό που αφορούσε βρέφος 33 ημερών, το οποίο διεκομίσθη σε άσχημη κατάσταση, στα επείγοντα, με συμπτώματα υποθερμίας και δύσπνοιας.

Αμέσως οι γιατροί του νοσοκομείου προέβησαν σε όλες της απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, διαπιστώνοντας ότι το βρέφος, εκτός από υποθερμία, υπέφερε και από ασιτία!

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές και άλλες πηγές, το βρέφος γεννήθηκε την 15η Δεκεμβρίου 2012 και ζύγιζε περίπου 3,5 κιλά. Όμως, κατά τη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων, διαπιστώθηκε ότι το βάρος του δεν ξεπερνούσε τα 3 κιλά. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το Νοσοκομείο το βρέφος έμοιαζε και παραμελημένο

Ήδη η αστυνομία της Λέρου έχει ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση, με επίκεντρο τη μητέρα του μωρού, που οι πληροφορίες τη θέλουν να αντιμετωπίζει και η ίδια ψυχολογικά και προσωπικά προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα