Ρόδος: Νεαρός απειλούσε να πέσει από κτήριο (Pics)

Μεγάλη αναστάτωση σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (19/1/2015) στο κέντρο της Ρόδου, όταν ένας νεαρός έχοντας στην κατοχή του ένα…

Οι θαμώνες, στον τρίτο όροφο του κτιριακού συγκροτήματος που στεγάζεται η καφετέρια, «πάγωσαν» όταν είδαν τον 22χρονο που έδειχνε νευρικός και «θολωμένος», να πηδά, να βγάζει το μαχαίρι και να το κολλάει στον λαιμό του ενώ ήταν έτοιμος να πηδήξει από την ταράτσα.

Ο πρώην περιφερειάρχης, κ. Γιάννης Μαχαιρίδης που βρίσκονταν στο κατάστημα με την παρέα του κι έπινε καφέ ήταν ο μόνος που πήρε το θάρρος να τον πλησιάσει.

Άρχισε να του μιλά

και να προσπαθεί να τον αποτρέψει για να μην προχωρήσει απονενοημένο διάβημα ενέργεια με την οποία κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

Μεγάλη κινητοποίηση από Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομία

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που άνοιξαν το ειδικό δίχτυ ασφαλείας στο έδαφος, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Ρόδου, ο διοικητής της Ασφάλειας Ρόδου, ο διοικητής του ΑΤ Ρόδου, ο διοικητής της Π.Υ. Ρόδου καθώς και ισχυρή δύναμη της αστυνομίας και κλιμάκιο του ΕΚΑΒ για κάθε ενδεχόμενο.

Σε ελάχιστα λεπτά κι αφού ο νεαρός ηρέμισε, πείστηκε και παρέδωσε το τεράστιο μαχαίρι που είχε στην κατοχή του στον Γιάννη Μαχαιρίδη. Αμέσως αστυνομικός της ασφάλειας με πολιτικά, τον πήρε αγκαλιά και τον έφεραν από κοινού σε ασφαλές σημείο.

Πηγή: rodiaki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα